Card image cap

Αποκρίθηκε ο Ιησούς: Σε διαβεβαιώνω απόλυτα, αν κάποιος δεν γεννηθεί από νερό και Πνεύμα, δεν μπορεί να μπει μέσα στη βασιλεία τού Θεού.

Ιωάννης 3:5


CLC 75 years
Εγγραφείτε

Λάβετε ενημερώσεις για τις πιο πρόσφατες αφίξεις, εκπτώσεις, τις ετήσιες εκθέσεις και άλλα νέα για το CLC.

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα του CLC στην Κύπρο


Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με την ιστορία των βιβλιοπωλείων CLC (Christian Literature Center - Κέντρο Χριστιανικής Λογοτεχνίας), οδηγίες πως να μας βρείτε και κατάλογο των βιβλίων όσο και άλλων προϊόντων που διατίθενται τώρα στο βιβλιοπωλείο. Επίσης διατίθεται μια συλλογή από διάφορα άλλα αντικείμενα.


Τελευταίες Προσθήκες

Οι Θλίψεις Μου Έγιναν Κέρδος
Μ.Basilea Schlink

Το βιβλίο αυτό είναι ένας επίκαιρος λόγος για την πνευματική κατάσταση της ταραγμένης εποχής μας. Αποδεικνεύει πράγματι αυτό που έψαλλαν παλαιοί εκκλησιαστικοί ψαλμωδοί: “η δοκιμασία είναι η ευτυχία μου, η νύχτα το ηλιοφώς μου”. Πολύτιμους θησαυρούς για τη ζωή μας, ανακαλύπτει η Μητέρα Βασιλεία, εκεί που καθόλου δεν το υποψιαζόμαστε, στις δοκιμασίες. Περιεχόμενα: -Μέριμνες -Αφόρητη συμβίωση -Φόβος -Αρρώστια -Αθλιότητα -Μοναξιά -Πειρασμός -Δύσκολη κληρονομικότητα -Αναπάντητες προσευχές -Ανεπάρκεια κι έλλειψη ικανοτήτων -Γεράματα -Φτώχεια κι έλλειψη -Φόβος μπροστά στο θάνατο -Όταν σ’ εκμεταλλεύονται -Όταν σε μισούν και σε συκοφαντούν

Τιμή: €4.80
Ευαγγέλιο κατά Ιωάννην

Τιμή: €1.25
Ρυάκια στην Έρημο
Chas. E Cowman

Καθημερινά αναγνώσματα

Τιμή: €16.00
Ερμηνευτικά Σχόλια στην Αγία Γραφή - Παλαιά Διαθήκη(Μαλακό)
William MacDonald

-Πόσο ξέρουμε τι λέει η Αγία Γραφή; -Πόσες “Διαθήκες” υπάρχουν στην Αγία Γραφή; -Ποιοί ήταν οι “γιοι τιυ Θεού” και ποιοί οι “νεφιλίμ”; -Ποιά ήταν η “ντροπή της Αιγύπτου”; -Τι συμβολίζει το κάθε ιερό σκεύος της σκηνής του Μαρτυρίου; -Είναι άραγε όλα σήμερα “ματαιότης ματαιοτήτων”; -Τι μεσολάβησε ανάμεσα στον τελευταίο προφήτη της Παλαιάς Διαθήκης και στη γέννηση του Χριστού; Αυτά και άλλα πολλά ερμηνευτικά, εγκυκλοπαιδικά, ηθικά, ακόμα και εσχατολογικά θέματα παρουσιάζει, αναλύει και προσπαθεί να διευκρινίσει το Υπόμνημα “Ερμηνευτικά Σχόλια στην Αγία Γραφή” (Παλαιά Διαθήκη). Το έργο αυτό δεν είναι μόνο για θεολόγους αλλά και για τον απλό πιστό χριστιανό, που θέλει να εμβαθύνει περισσότερο στη μελέτη της Αγίας Γραφής. Γραμμένο με πολλή αγάπη από έναν αφιερωμένο άνθρωπο του Θεού, τον William MacDonald, έχει επίσης να δώσει πολλά μηνύματα για την πνευματική πρόοδο του πιστού, μέσα στις διάφορες περιστάσεις της ζωής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μετάφραση της Βίβλου. Περιλαμβάνει: -Χάρτες, σχεδιαγράμματα, εισαγωγές και ιστορικά στοιχεία για κάθε βιβλίο της Αγίας Γραφής -Ένθετα μικρά άρθρα για βασικά θέματα της Βίβλου -Γνώμες και σχόλια και άλλων επιφανών ερμηνευτών -Εξηγητικό πίνακα ονομάτων και τόπων της Βίβλου -Πλούσια βιβλιογραφία Είναι ένα σπουδαίο βοήθημα για όλη την οικογένεια!

Τιμή: €32.00
Όταν Ξεσπά Η Θύελλα
Μπέτη Χίντζογλου-Καβάκα

Η ζωή μάς επιφυλάσσει συχνά δυσάρεστε εξελίξεις, απρόσμενα και συσεπίλυτα προβλήματα, οδυνηρές καταστάσεις και αδιέξοδα. Το ερώτημα είναι: “Πως μπορούμε να διαχειριστούμε τέτοιες καταστάσεις ώστε να μη μας καταλάβουν;” Από τις σελίδες του βιβλίου αυτού, που είναι μια συλλογή προσωπικών εμπειριών – συχνά πολύ οδυνηρών – αλλά και επεμβάσεων του Θεού, μπορεί ο αναγνώστης να διαπιστώσει ότι υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστούν με ευεργετικά αποτελέσματα ακόμη και οι πιο δύσκολες ή επικίνδυνες καταστάσεις, όταν εμπιστευθούμε τη ζωή μας στα χέρια του Θεού.

Τιμή: €5.90