Card image cap

Αγαπητοί, έχοντας, λοιπόν, αυτές τις υποσχέσεις, ας καθαρίσουμε τον εαυτό μας από κάθε μολυσμό σάρκας και πνεύματος, εκπληρώνοντας αγιοσύνη με φόβο Θεού.

Κορινθίους Β' 7:1


CLC 75 years
Εγγραφείτε

Λάβετε ενημερώσεις για τις πιο πρόσφατες αφίξεις, εκπτώσεις, τις ετήσιες εκθέσεις και άλλα νέα για το CLC.

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα του CLC στην Κύπρο


Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με την ιστορία των βιβλιοπωλείων CLC (Christian Literature Center - Κέντρο Χριστιανικής Λογοτεχνίας), οδηγίες πως να μας βρείτε και κατάλογο των βιβλίων όσο και άλλων προϊόντων που διατίθενται τώρα στο βιβλιοπωλείο. Επίσης διατίθεται μια συλλογή από διάφορα άλλα αντικείμενα.


Τελευταίες Προσθήκες

Φθόνος, Ο Εχθρός Μέσα Σου
Bob Sorge

“Επειδή, όπου υπάρχει φθόνος και φιλονικία, εκεί είναι ακαταστασία, και κάθε αχρείο πράγμα” (Επιστόλη Ιακώβου 3:16). Οι περισσότεροι, βλέποντας το εξώφυλλο, θα σκεφτούμε: Δεν με αφορά. Όταν όμως κάποιος γνωστός μας προάγεται αντί για εμάς -ή ευημερεί περισσότερο από εμάς- βρισκόμαστε ξαφνικά αντιμέτωποι με δύσκολα συναισθήματα. Χρειάζεται απίστευτο θάρρος να ομολογήσουμε ότι οι μοχθηρές δυνάμεις του κακού μπορεί να υπάρχουν μέσα μας γιατί, εάν είναι αλήθεια αυτό, οι επιπτώσεις είναι τεράστιες. Ο φθόνος από μόνος του έχει τη δυνατότητα να σβήσει τη ροή της ευλογίας του Θεού, τόσο στην προσωπική μας ζωή όσο και στη ζωή των ανθρώπων γύρω μας. Ας μάθουμε να αναγνωρίζουμε τον φθόνο και να τον ξεπερνάμε, περπατώντας με πραγματική αγάπη ο ένας για τον άλλον. Αναγνωρίζοντας τις δικές του αδυναμίες, ο Bob Sorge απομυθοποιεί τον φθόνο και διευκολύνει κι εμάς να ομολογήσουμε την παρουσία του. Η απλή ομολογία του φθόνου είναι το μεγαλύτερο βήμα που μπορούμε να κάνουμε προς τη νίκη. Αυτό το βιβλίο από την ειλικρίνειά του θα ανάψει τον δρόμο για μια δυναμική επίσκεψη του Αγίου Πνεύματος γύρω σου.

Τιμή: €13.00
Σταυρός και το Στιλέτο, Ο
David Wilkerson

"ΕΙΜΑΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗΣ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΑΔΙΟ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΚΥΡΗΚΑ, ΟΥΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ". Ο κόσμος της ήταν η συμμορία, τα οργιαστικά γλέντια, η δόση της. Το πεπρωμένο της ήταν ένας τάφος. Αλλά η Μαρία σώθηκε, μαζί με χιλιάδες ομοίους της, με την βοήθεια ενός μοντέρνου σταυροφόρου, που μετέφερε το σταυρό στον κόσμο του στιλέτου.

Τιμή: €14.50
Οικογένεια Κρύβει την Λύση, Η
LaHaye Tim & Bev

Αναλύεται ολόκληρο το φάσμα της οικογένειας, με τα ποικίλα προβλήματα, τις ευθύνες και τον ρόλο καθενός:Του άντρα, της γυναίκας, τη θέση των παιδιών. Η ανατροφή, η σωστή διαπαιδαγώγηση, το κλειδί για έναν ευτυχισμένο γάμο. Επίσης, τα οικονομικά της οικογένειας και η τέχνη της οικογενειακής ζωής για την επιτυχία και τη χαρά όλων των μελών της, εξετάζονται σε βάθος, με ποικίλα παραδείγματα και λύσεις. Βιβλίο γλαφυρό και πλουσιότατο σε πληροφορίες και παράθεση μεγάλης βιβλιογραφίας.

Τιμή: €10.95
Μυστηριώδεις Δρόμοι του Θεού
Lloyd-Jones Martyn

- Πώς είναι δυνατόν μια αδιάφορη για τον Θεό κοινωνία, ένας κόσμος άρνησης και κακός, να έχει επιτυχίες; - Γιατί προκόβουν οι κακοί και οι ασεβείς, ενώ οι τίμιοι και ευθείς υποφέρουν; - Έχει στ' αλήθεια ο Θεός τον έλεγχο αυτού του κόσμου ή αδιαφορεί; - Ποιος κανονίζει την πορεία και τις εξελίξεις των πραγμάτων; - Παίζει κάποιο ρόλο ο Θεός μέσα στην ιστορία; - Γιατί υπάρχουν τόσα πολλά ερωτηματικά, χωρίς απάντηση; - Έχει νόημα να αγωνίζεται κανείς για την καλυτέρευση του κόσμου μας, και με ποιον τρόπο; Στα καυτά αυτά ερωτήματα, το βιβλίο αυτό δίνει θαυμάσιες απαντήσεις.

Τιμή: €8.50
Θεραπεία του Θεού για την Απόρριψη & Πως να Αντιμετωπίσεις την Απόρριψη
Derek Prince & Bob Sorge

Δύο Βιβλία σε ένα. Το πρώτο βιβλίο ασχολείται με την θεραπεία του Θεού για την απόρριψη και τα περιεχόμενά του είναι: 1. Η φύση της απόρριψης 2. Τα αίτια της απόρριψης 3. Η προδοσία και η ντροπή 4. Οι συνέπειες της απόρριψης 5. Η έσχατη απόρριψη 6. Πώς να χρησιμοποιήσεις φάρμακο 7. Η αποδοχή μέσα στον λαό του Θεού 8. Η αγάπη του Θεού. - Τα περιεχόμενα του δεύτερου βιβλίου είναι: 1. Απόρριψη: Η παγκόσμια νόσος 2. Ακόμη και ο Ιησούς Χριστός γνώρισε την απόρριψη 3. Απόρριψη - Το ειδικό εργαλείο του Θεού 4. Η πραγματική πηγή της θεραπείας είναι μια διαδικασία 5. Η δική σου πηγή αποδοχής - Ο Ιησούς, και τίποτε άλλο 6. Η παγίδα του επαίνου από τους ανθρώπους 7. Ο Ιησούς και ο ανθρώπινος έπαινος 8. Πως ο Δανιήλ χειρίστηκε τον ανθρώπινο έπαινο 9. Οι κρίσιμες επιπτώσεις της νίκης 10. Η δέσμευση του Θεού ότι θα μας βοηθήσει να υπερνικήσουμε 11. Πώς πρέπει να επαινώ τους άλλους ανθρώπους 12. Πώς να ανταποκρίνομαι όταν με επαινούν;

Τιμή: €13.50