Card image cap

Επειδή, ο Υιός τού ανθρώπου δεν ήρθε για να απολέσει ψυχές ανθρώπων, αλλά για να σώσει.

Λουκάς 9:56


CLC 75 years
Εγγραφείτε

Λάβετε ενημερώσεις για τις πιο πρόσφατες αφίξεις, εκπτώσεις, τις ετήσιες εκθέσεις και άλλα νέα για το CLC.

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα του CLC στην Κύπρο


Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με την ιστορία των βιβλιοπωλείων CLC (Christian Literature Center - Κέντρο Χριστιανικής Λογοτεχνίας), οδηγίες πως να μας βρείτε και κατάλογο των βιβλίων όσο και άλλων προϊόντων που διατίθενται τώρα στο βιβλιοπωλείο. Επίσης διατίθεται μια συλλογή από διάφορα άλλα αντικείμενα.


Τελευταίες Προσθήκες

Η Αγία Γραφή Εικονογραφημένη για Παιδιά

Στο βιβλίο αυτό περιέχονται κάποιες από τις σημαντικότερες ιστορίες της Βίβλου, οι οποίες είναι μεταξύ τους αλληλένδετες και για το λόγο αυτό θα πρέπει να διαβαστούν με τη σειρά που είναι γραμμένες, γιατί μόνο έτσι μπορούμε να δούμε πώς ενεργεί ο Θεός μέσα στην ιστορία. Είναι όμως όλες αυτές οι ιστορίες αληθινές; Αρχαιολογικές και ιστορικές μαρτυρίες αποδεικνύουν οτι είναι πραγματικά αληθινές. Πίσω, όμως, από κάθε γεγονός υπάρχει κάποιο νόημα, μια αλήθεια, ένα δίδαγμα που πρέπει εμείς που το διαβάζουμε να το ανακαλύψουμε. Και σήμερα ακόμη ο Θεός μπορεί να μιλήσει σε μας, μέσα από αυτό το βιβλίο, που είναι η αποκάλυψη του θελήματός Του για τον καθένα μας και για τον κόσμο ολόκληρο.

Τιμή: €13.00
Δαβίδ & Γολιάθ

Ακολούθησε τον Δαβιδ στη σημαντική αποστολή του να βοηθήσει τον ισραηλιτικό στρατό. Χρειάζεται τη βοήθειά σου για να βρει τα αντικείμενα που του είναι απαραίτητα, καθώς ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον γιγαντόσωμο Γολιάθ. Έτσι, λοιπόν, διάβασε την ιστορία, παρατήρησε τις εικόνες κι ανακάλυψε τα κρυμμένα αντικέιμενα! Κατάλληλο για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Τιμή: €7.50
Η Κιβωτός Του Νώε

Ο Νώε έχει μια σημαντική αποστολή. Να κατασκευάσει μια τεράστια κιβωτό που θα φιλοξενήσει και ζώα. Υπάρχουν, λοιπόν, πράγματα και ζώα, όπως ένα σφυρί, μια κότα και ένας σκαντζόχοιρος, που χρειάζεται να πάρει μαζί του στην κιβωτό, και θέλει τη βοήθειά σου. Είσαι έτοιμος να βοηθήσεις τον Νώε; Διάβασε την ιστορία, παρατήρησε τις εικόνες και ανακάλυψε τα κρυμμένα αντικείμενα! Κατάλληλο για παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Τιμή: €7.50
Ευχαριστώ Θεέ Μου Που Μ’ Αγαπάς

Έχουμε τόσα πολλά για να ευχαριστούμε τον Θεό! Αυτό το βιβλίο με ιστορίες από τη Βίβλο θα βοηθήσει τα παιδιά να ανακαλύψουν και να εκτιμήσουν την απέραντη αγάπη του Θεού για μας. Μέσα από 10 μικρές ιστορίες της Βίβλου, καθώς επίσης και από 10 ερωτήσεις, τα παιδιά μαθαίνουν πως η Αγία Γραφή είναι γεμάτη ιστορίες που δείχνουν το μέγεθος της αγάπης του Θεού, ώστε να Τον ευχαριστούν για αυτήν. Περιεχόμενα: -Ακολουθώντας τις εντολές Του -Ο Θεός γνωρίζει το όνομά μου -Ο Θεός με προσέχει -Ο Θεός με φροντίζει -Μια δεύτερη ευκαιρία -Το ωραιότερο δώρο -Ο Θεός γνωρίζει τα πάντα -Όλα όσα χρειάζομαι -Ο Θεός είναι αγάπη -Πάντα στο πλευρό μου

Τιμή: €8.00
Ευχαριστώ Θεέ Μου Που Με Προστατεύεις

Έχουμε τόσα πολλά για να ευχαριστούμε τον Θεό! Σ’ αυτό το βιβλίο με ιστορίες από τη Βίβλο, τα παιδιά θα καταλάβουν και θα εκτιμήσουν πόσο μας προστατεύει ο Θεός κάθε μέρα της ζωής μας. Μέσα από 10 μικρές ιστορίες της Βίβλου, καθώς και από 10 ερωτήσεις, τα παιδιά μαθαίνουν πώς να έχουν πίστη και εμπιστοσύνη στον Θεό και πως, όταν φοβούνται ή ανησυχούν για κάτι, μπορούν πάντα να προσεύχονται και να ευχαριστούν τον Θεό που τα προστατεύει. Περιεχόμενα: -Ποτέ δεν μας ξεχνάς -Πάντοτε στην αγκαλιά Του -Πάντοτε στο πλευρό μου -Σαν φλόγα φωτεινή -Ακούς πάντοτε τις προσευχές μου -Ο Θεός μου δίνει θάρρος -Πάντοτε ασφαλείς! -Ο Θεός που μας θεραπεύει -Χωρίς κανένας φόβο -Παντοδύναμος!

Τιμή: €8.00
Ιστορίες Της Βίβλου Για Παιδιά

Ανακαλύψτε 29 πολυαγαπημένες ιστορίες της Βίβλου, από την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη, σε αυτή την πολυτελή έκδοση. Κάθε ιστορία έχει γραφτεί με απλότητα και έχει αποτυπωθεί με υπέροχη εικονογράφηση, ώστε να αγγίξει την καρδιά των μικρών αναγνωστών. Το βιβλίο περιλαμβάνει τις εξής ιστορίες: ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ -Η ιστορία της Δημιουργίας -Η Κιβωτός του Νώε -Ο Πύργος τής Βαβέλ -Ο Αβραάμ και η Σάρα -Ο Ιακώβ και ο Ησαύ -Ο Ιωσήφ και ο πολύχρωμος μανδύας του -Ο Μωυσής -Ο Μωυσής και οι Ισραηλίτες -Οι Ισραηλίτες κατακτούν την Ιεριχώ -Ο πρώτος βασιιάς του Ισραήλ -Δαβίδ και Γολιάθ -Ο βασιλιάς Σολομώντας -Ο Δανιήλ και τα λιοντάρια -Ο Ιωνάς και η φάλαινα ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ -Η ιστορία των Χριστουγέννων -Ο Ιησούς επισκέπτεται τον ναό -Ο Ιησούς βαπτίζεται -Ο Ιησούς και οι μαθητές του -Ο Ιησούς ταίζει πέντε χιλιάδες ανθρώπους -Ο Ιησούς περπατά στο νερό -Η γυναίκα στο πηγάδι -Ο καλός Σαμαρείτης -Το άνοιγμα στη στέγη -Το χαμένο πρόβατο -Ο Ζακχαίος -Ο άσωτος γιος -Η κόρη του Ιαείρου -Η Ανάσταση του Λαζάρου -Η ιστορία του Πάσχα

Τιμή: €13.50