English Ελληνικά

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα του CLC στην Κύπρο


Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με την ιστορία των βιβλιοπωλείων CLC (Christian Literature Center - Κέντρο Χριστιανικής Λογοτεχνίας), οδηγίες πως να μας βρείτε και κατάλογο των βιβλίων όσο και άλλων προϊόντων που διατίθενται τώρα στο βιβλιοπωλείο. Επίσης διατίθεται μια συλλογή από διάφορα άλλα αντικείμενα.


Τελευταίες Προσθήκες

Ρυάκια στην Έρημο
Chas. E Cowman

Καθημερινά αναγνώσματα
Τιμή: €16.00       (Ref: 10.1078)

Πείνα Για Το Θεό
George Verwer

2η έκδοση Kανένας δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει στις μέρες μας ότι εμείς οι Χριστιανοί είμαστε πεινασμένοι πνευματικά. Μέσω της φροντίδας και της πιστότητας των υπηρετών του Θεού, τρεφόμαστε πλουσιοπάροχα, διδασκόμαστε, ενθαρρυνόμαστε, χορταίνουμε, αποκτάμε νέους οραματισμούς, στηριζόμαστε στην πίστη, μεγαλώνουμε. Κι όμως, αν είμαστε ειλικρινείς, θα παραδεχτούμε ότι όλ’ αυτά πολύ λίγη επίδραση ασκούν στη ζωή μας. Μπορεί, αλήθεια να δοθεί τέλος σ’ αυτή τη διχοτόμηση; Μπορεί ο Χριστός να φέρει μια αληθινή επανάσταση στη ζωή σου έτσι που να γίνει συνεπής και καρποφόρα; Η απάντηση είναι ναι! Το αποτέλεσμα δεν είναι μια ζωή τελειότητας, είναι όμως ζωή πραγματικότητας. Δεν είναι ζωή ευκολίας, είναι όμως ζωή χαράς. Η ζωή σου μπορεί πραγματικά να μεταμορφωθεί!
Τιμή: €6.90       (Ref: 10.840)

Το Σκισμένο Πέπλο
Εσθήρ Γκιουλσάν

Ήταν τότε, από καθαρή απελπισία, που άρχισα να μιλάω στο θεό: “θέλω να πεθάνω”, είπα. “Δε θέλω να ζω άλλο…”. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά ένιωσα ότι η προσευχή μου γινόταν εισακουστή. Ήταν σαν να είχε αφαιρεθεί ένα πέπλο ανάμεσα σε μένα και μια πηγή ειρήνης. “Τι φρικτή αμαρτία έχω διαπράξει, για να με αναγκάζεις να ζω έτσι;”, έλεγα με λυγμούς. “Η μητέρα μου έφυγε μόλις γεννήθηκα, μετά με έκανες ανάπηρη, και τώρα πήρες τον πατέρα μου. Πες μου γιατί με τιμωρείς τόσο βαριά;”. Η σιωπή ήταν τόσο βαθιά και ήρεμη που άκουγα το χτύπο της καρδιάς μου. ”Δε θα σ’ αφήσω να πεθάνεις, θα σε κρατήσω στη ζωή”. Ήταν χαμηλή, απαλή φωνή σαν την ανάσα μιας αύρας που περνούσε από πάνω μου… ”Ποιος ο λόγος να με κρατάς στη ζωή;” απόρησα. “Είμαι ένα ράκος. Πήρες τον πατέρα μου και δε μου άφησες καμμία ελπίδα, τίποτα που να αξίζει να ζω”. Η φωνή ήρθε και πάλι, ζωηρή και χαμηλόφωνη: “Ποιος έδωσε μάτια στους τυφλούς, και ποιος έκανε καλά τους αρρώστους, και ποιος γιάτρεψε τους λεπρούς και ποιος ανάστησε τους νεκρούς; Είμαι ο Ιησούς, ο υιός της Μαρίας. Διάβασε για μένα στο Κοράνι, στη Σούρα Μαριάμ”… Δεν ξέρω πόσο διήρκησε αυτός ο διάλογος. Πέντε λεπτά; Μισή ώρα; Ξαφνικά ακούστηκε το κάλεσμα για την πρωινή προσευχή από το τζαμί και άνοιξα τα μάτια μου. Αργότερα σχεδόν έπεισα τον εαυτό μου ότι είχα ονειρευτεί… (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου) H Εσθήρ Γκιουλσάν από το Πακιστάν, χτυπημένη από τυφοειδή πυρετό και καθηλωμένη σε αναπηρικό καρότσι, επιζητά την ίαση. Μεγαλωμένη σε «ορθόδοξο» μουσουλμανικό περιβάλλον, με πατέρα θρησκευτικό ηγέτη του Ισλάμ και πλούσιο γαιοκτήμονα, επειδώκει να «γνωρίσει» τον προφήτη του Κορανίου που υπήρξε και θεραπευτής: Τον Ιησού! Η θεραπεία της θα έρθει, αλλά τη μεταστροφή της στο Χριστιανισμό θα συνοδεύσουν η δίωξη από το οικογενειακό περιβάλλον, οι απειλές για τη ζωή της και εμπειρίες στέρησης και θυσίας. Στο τέλος όμως πολλοί και πολλά θα αλλάξουν γύρω της… Η ιστορία της Εσθήρ Γκιουλσάν είναι όντως συγκλονιστική. Δείχνει ότι ο Θεός δίνει την ευκαιρία της αποκάλυψης του προσώπου Του σε όλους. Το βιβλίο θέτει πολλούς απο εμάς ενώπιον των ευθυνών μας σχετικά με την υπόθεση «πίστη». Αφυπνίζει συνειδήσεις, ακρωτηριάζει την «εύκολη» χριστιανική ζωή. Προβάλλει ένα παράδειγμα θυσίας, αλλά και αληθινής χαράς…
Τιμή: €11.00       (Ref: 9789609550437)

Μπονχέφερ - Ο Θεολόγος Που Εναντιώθηκε Στον Χίτλερ
Έρικ Μεταξάς

Best seller των Times της Nέας Υόρκης Λονδίνο, 27 Ιουλίου 1945. Η ειρήνη είχε επιτέλους επιστρέψει στην Ευρώπη. Το διεστραμμένο πρόσωπο της ηπείρου, που είχε αρχίσει να γίνεται οικείο, είχε πλέον εκδιωχθεί. Είχαν ήδη περάσει δύο μήνες από τη λήξη του πολέμου. Ο αρχιναζί τύραννος πήρε ο ίδιος τη ζωή του στα χέρια του, αυτοκτονώντας σ’ ένα τσιμεντένιο καταφύγιο κάτω από τα ερείπια της πρωτεύουσάς του, και οι Σύμμαχοι ανακηρύχθηκαν νικητές. Eκείνη τη μέρα στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, στο Μπρόμπτον του Λονδίνου, λάμβανε χώρα μια τελετή μνήμης, ακατανόητη σε κάποιους. Για πολλούς άλλους, ήταν αηδιαστική και ενοχλητική, ιδιαίτερα για κείνους που είχαν χάσει αγαπημένα πρόσωπα στον πόλεμο. Η επιμνημόσυνη δέηση που τελούνταν εκείνη τη μέρα σε βρετανικό έδαφος και μεταδιδόταν από το BBC, ήταν για ένα Γερμανό που πέθανε τρεις μήνες νωρίτερα. Η είδηση του θανάτου του ξεπρόβαλε τόσο αργά μέσα από τον κουρνιαχτό του πολέμου, που μόλις πρόσφατα την πληροφορήθηκαν οι φίλοι και η οικογένειά του. Οι περισσότεροι εξ αυτών δεν ήξεραν τίποτα. Όμως εδώ στο Λονδίνο είχαν μαζευτεί εκείνοι οι λίγοι που γνώριζαν. Ο άνθρωπος που πέθανε ήταν αρραβωνιασμένος και επρόκειτο να παντρευτεί. Ήταν θεολόγος. Και εκτελέστηκε εξαιτίας του ρόλου του στη συνωμοσία για τη δολοφονία του Χίτλερ. Αυτή είναι η ιστορία του.
Τιμή: €17.40       (Ref: 9789609550987)

Όταν Ξεσπά Η Θύελλα
Μπέτη Χίντζογλου-Καβάκα

Η ζωή μάς επιφυλάσσει συχνά δυσάρεστε εξελίξεις, απρόσμενα και συσεπίλυτα προβλήματα, οδυνηρές καταστάσεις και αδιέξοδα. Το ερώτημα είναι: “Πως μπορούμε να διαχειριστούμε τέτοιες καταστάσεις ώστε να μη μας καταλάβουν;” Από τις σελίδες του βιβλίου αυτού, που είναι μια συλλογή προσωπικών εμπειριών – συχνά πολύ οδυνηρών – αλλά και επεμβάσεων του Θεού, μπορεί ο αναγνώστης να διαπιστώσει ότι υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστούν με ευεργετικά αποτελέσματα ακόμη και οι πιο δύσκολες ή επικίνδυνες καταστάσεις, όταν εμπιστευθούμε τη ζωή μας στα χέρια του Θεού.
Τιμή: €5.50       (Ref: 18.055)

Ημερήσιο Εδάφιο

Αν, όμως, δεν συγχωρήσετε στους ανθρώπους τα πταίσματά τους, ούτε ο Πατέρας σας θα συγχωρήσει σε σας τα πταίσματά σας.

Ματθαίος 6:15

Καθημερινά αναγνώσματα

Τα πάντα μου για τη Δόξα Του