English Ελληνικά

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα του CLC στην Κύπρο


Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με την ιστορία των βιβλιοπωλείων CLC (Christian Literature Center - Κέντρο Χριστιανικής Λογοτεχνίας), οδηγίες πως να μας βρείτε και κατάλογο των βιβλίων όσο και άλλων προϊόντων που διατίθενται τώρα στο βιβλιοπωλείο. Επίσης διατίθεται μια συλλογή από διάφορα άλλα αντικείμενα.


Τελευταίες Προσθήκες

Συναισθήματα και Πώς Επηρεάζουν τη Ζωή μας
Δρ. Καβάκας Ανανίας

• Ποιος φταίει: Eμείς ή οι συνθήκες της ζωής για την άσχημη ψυχολογική μας κατάσταση; • Πώς μπορούν να εντοπιστούν οι αιτίες; • Yπάρχει λύση; Aν ναι, ποια είναι η πιο σωστή; Σ’ αυτό το βιβλίο αναλύονται οι βαθύτερες αιτίες που κρύβονται πίσω από πολλές συναισθηματικές και άλλες ψυχολογικές διαταραχές. Συγχρόνως χαράσσεται η γραμμή που μπορεί να οδηγήσει τον άνθρωπο στην ικανοποίηση και στην ολοκλήρωση της προσωπικότητάς του.
Τιμή: €7.95        (Ref: 10.116)


Πατρική Καρδιά του Θεού, Η
Floyd McClung

Πως είναι ο Θεός; Έχει χρόνο για μένα; Νοιάζεται και ασχολείται μαζί μου; Ένα κλασικό βιβλίο που έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους απαντώντας στα αγωνιώδη αυτά ερωτήματα. Η αποκάλυψη του Θεού σαν Πατέρα, τέλειου και αξιόπιστου πέρα από κάθε ανθρώπινο γονέα, είναι αυτή που φέρνει σε κάθε άνθρωπο θεραπεία και ελευθερία από βαθιές συναισθηματικές πληγές και φόβους.
Τιμή: €9.90        (Ref: 9607831330)


Νομικισμός Και Πνευματικότητα
Χάρης Ι. Νταγκουνάκης

Πώς πρέπει να λατρεύουμε τον Θεό; Όρθιοι ή καθιστοί; Πρέπει να ψάλλουμε μοντέρνους ύμνους ή μόνο παραδοσιακούς; Πρέπει να χρησιμοποιούμε μουσικά όργανα –και ποια– στις λατρευτικές συνάξεις της εκκλησίας; Πώς πρέπει να ντύνεται ο πραγματικός χριστιανός; Είναι σωστό να φοράνε παντελόνια οι γυναίκες; Πρέπει να βλέπουμε τηλεόραση ή να πηγαίνουμε σινεμά; Ποιοι είναι οι πνευματικοί χριστιανοί και ποιοι οι «κοσμικοί»; Τι είναι «φονταμενταλισμός» και ποια η σχέση του με το ευαγγέλιο; Με αυτά και άλλα ερωτήματα και διλήμματα καταπιάνεται το βιβλιαράκι που κρατάτε στα χέρια σας. Ζητήματα πρακτικά αλλά και θεωρητικά που μέχρι σήμερα προβληματίζουν, συγκλονίζουν και διχάζουν πολλές κοινότητες συνειδητών χριστιανών της πατρίδας μας και απαιτούν άμεσα αντιμετώπιση και βέβαια κάποια βιβλική διαχείριση. Με σεβασμό στο λόγο του Θεού και στη θρησκευτική συνείδηση των πιστών χριστιανών, το βιβλίο αυτό προσπαθεί να δώσει απαντήσεις και εξηγήσεις μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο του τι είναι Νομικισμός και τι Πνευματικότητα…
Τιμή: €8.50        (Ref: 9789605101695)


Τα Πάντα μου για τη Δόξα Του
Oswald Chambers

Αυτή η συλλογή καθημερινών αναγνωσμάτων ασχολείται με κάθε άποψη της Χριστιανικής ζωής και υπηρεσίας και μας δίνει μια σαφή αντίληψη της αλήθειας του Θεού, όπως είναι μέσα στον Ιησού Χριστό, που μας παρακινεί να ζούμε απόλυτα και ολοκληρωτικά για τη δική Του δόξα. Αυτό το κλασικό βιβλίο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1927 και παρέμεινε έκτοτε σε συνεχή ζήτηση.
Τιμή: €12.00   €8.00        (Ref: 9968-8788-1-4)


Ερμηνευτικά Σχόλια στην Αγία Γραφή - Καινή Διαθήκη(Μαλακό)
William MacDonald

Πόσο ξέρουμε τι λέει η Αγία Γραφή; Μπορεί από μια καλή μετάφραση να καταλαβαίνουμε το νόημα των εδαφίων της, αλλά, είμαστε σίγουροι ότι καταλαβαίνουμε τι ακριβώς εννοεί; Τι σημαίνουν οι "Παραβολές της Βασιλείας"; Ποιες είναι οι 10 Παρθένες της παραβολής του Χριστού; Ποιοι είναι αυτοί που φώναζαν "Κύριε, Κύριε" και ο Κύριος τούς απάντησε ότι ποτέ δεν τους γνώρισε; Ποιο είναι το μεγάλο δέντρο που φύτρωσε από ένα σιναπόσπορο; Για ποιους είπε ο Χριστός αρχικά την Επί του Όρους Ομιλία; Ποιο είναι το νόημα της Νηστείας; Αυτά και άλλα πολλά ερμηνευτικά, εγκυκλοπαιδικά, ηθικά, ακόμα και εσχατολογικά θέματα παρουσιάζει, αναλύει και προσπαθεί να διευκρινίσει αυτό εδώ το βιβλίο. Το έργο αυτό δεν είναι μόνο για θεολόγους αλλά και για τον απλό πιστό χριστιανό, που θέλει να εμβαθύνει περισσότερο στη μελέτη της Αγίας Γραφής. Γραμμένο με πολλή αγάπη από έναν αφιερωμένο άνθρωπο του Θεού, τον William MacDonald, έχει επίσης να δώσει πολλά μηνύματα για την πνευματική πρόοδο του πιστού, μέσα στις διάφορες περιστάσεις της ζωής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιαδήποτε μετάφραση της Βίβλου. Περιλαμβάνει: - Χάρτες, σχεδιαγράμματα, εισαγωγές και ιστορικά στοιχεία για κάθε βιβλίο της Αγίας Γραφής - Ένθετα μικρά άρθρα για βασικά θέματα της Βίβλου - Γνώμες και σχόλια και άλλων επιφανών ερμηνευτών - Εξηγητικό πίνακα ονομάτων και τόπων της Βίβλου - Πλούσια βιβλιογραφία Είναι ένα σπουδαίο βοήθημα για όλη την οικογένεια!
Τιμή: €32.00        (Ref: 10.156)


Ημερήσιο Εδάφιο

Ο Κύριος ξέρει να ελευθερώνει από τον πειρασμό τούς ευσεβείς, τους δε άδικους να τους διατηρεί για την ημέρα τής κρίσης, ώστε να τιμωρούνται

Πέτρου Β' 2:9

Καθημερινά αναγνώσματα

Τα πάντα μου για τη Δόξα Του