English Ελληνικά

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα του CLC στην Κύπρο


Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με την ιστορία των βιβλιοπωλείων CLC (Christian Literature Center - Εκστρατεία Χριστιανικής Λογοτεχνίας), οδηγίες πως να μας βρείτε και κατάλογο των βιβλίων όσο και άλλων προϊόντων που διατίθενται τώρα στο βιβλιοπωλείο. Επίσης διατίθεται μια συλλογή από διάφορα άλλα αντικείμενα.


Τελευταίες Προσθήκες

Αόρατος Πόλεμος - DVD - Η Προσευχή Είναι Ένα Δυνατό Όπλο

O Tony και η Elizabeth τα έχουν όλα, καλές δουλειές, ένα υπέροχο σπίτι, την τέλεια κόρη. Τα φαινόμενα, όμως, απατούν. Ο κόσμος τους καταρρέει μαζί με τον αποτυχημένο γάμο τους. Η ζωή τους παίρνει όμως μια αναπάντεχη στροφή όταν η Elizabeth γνωρίζει τη Miss Clara που μαθαίνει στην οικογένεια ότι η προσευχή είναι ένα ανίκητο όπλο. Γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Πολωνικά, Ούγκρικα, Τσέχικα, Τούρκικα Υπότιτλοι: Ελληνικά, Αγγλικά, Αραβικά, Βουλγάρικα, Κροατικά, Τσέχικα, Πολωνικά, Ρωσικά, Σερβικά, Σλοβακικά, Σλοβένικα, Τουρκικά Διάρκεια: 115′
Τιμή: €14.95       (Ref: 15.1112)

Μητέρα Τερέζα DVD

Η αληθινή, συγκλονιστική ιστορία της Μητέρας Τερέζας, μιας ακούραστης συνοδοιπόρου των φτωχών και κατατρεγμένων αυτής της γης. Μια εμπνευσμένη βιογραφία της Μητέρας Τερέζας που καλύπτει σαράντα χρόνια από τη δράση της ξεκινώντας από την ιεραποστολική της δράση στα νεαρά της χρόνια και καταλήγοντας μέχρι και τη βράβευσή της με Νόμπελ. Γλώσσες: Αγγλικά, Πολωνικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρωσικά Υπότιτλοι: Ελληνικά, Αγγλικά, Αραβικά, Βουλγάρικα, Κροατικά, Εβραϊκά, Ουγκρικά, Ισλανδικά, Πολωνικά, Πορτογαλλικά, Ρουμάνικα, Σερβικά, Σλοβακικά, Σλοβένικα, Τουρικά΄, Ισπανικά, Ιταλικά, Νορβιγικά, Λιθουανικά Διάρκεια: 111′
Τιμή: €13.00       (Ref: 15.1123)

Αγία Γραφή στη Δημοτική - Κείμενο Και Πλούσιο Περιεχόμενο Σε CD

Στο CD θα βρείτε: - Την τελευταία έκδοση ολόκληρης της Αγίας Γραφής, Παλαιάς και Καινής Διαθήκης. - Εισαγωγή σε κάθε βιβλίο της Αγίας Γραφής. - Πανεύκολη ανεύρεση λέξεων και εδαφίων της Αγίας Γραφής. - Περιέχονται πολλές και χρήσιμες παραπομπές σε όλα τα βιβλία της Αγίας Γραφής. - Το κείμενο της Αγίας Γραφής μπορεί κανείς να το διαβάζει και σε διάφορες γραμματοσειρές και σε διάφορα μεγέθη. Μόνο με ένα κλικ: - Εμφανίζονται ή εξαφανίζονται όλες οι παραπομπές - Επάνω σε κάθε παραπομπή εμφανίζεται το κείμενο της, είτε αυτό ανήκει στην Παλαιά Διαθήκη είτε στην Καινή. - Επάνω σε κάθε υποσημείωση έρχεται στην οθόνη μπροστά μας το κείμενό της. - Επάνω στην ένδειξη ΕΙΚΟΝΕΣ έρχονται στην οθόνη οι 14 έγχρωμοι χάρτες της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης, καθώς επίσης και μερικές δεκάδες έγχρωμες, αλλά και άλλες σελίδες που περιέχουν πολλές, χρήσιμες και πολύτιμες πληροφορίες, όπως: τρόπος και οδηγίες μελέτες τς Αγίας Γραφής, εποπτικός πίνακας της Παλαιάς Διαθήκης, η ιστορία της Παλαιάς Διαθήκης και της Καινής Διαθήκης, τα ημερολόγια στον αρχαίο Ισραήλ ή στα έθνη, παραβολές ή θαύματα του Ιησού Χριστού, μέτρα και σταθμά και πολλά άλλα χρήσιμα στοιχεία.
Τιμή: €10.00       (Ref: 20.00555)

Η Ατίθαση Τάξη CD
Νίκος Παπαδογιώργος

“Η Ατίθαση Τάξη” – κυκλοφόρησε το νέο μουσικό παραμύθι σε κείμενο της Βαρβάρας Γαντέ και μουσική του Νίκου Παπαδογιώργου! Πρόκειται για μια υπέροχη ιστορία που μιλάει για την αγάπη, την ξεχωριστή εκείνη αγάπη που οδηγεί τον αθώο να τιμωρηθεί στη θέση του ένοχου. Η ιστορία παρουσιάζεται με την μορφή αφήγησης και διαλόγων, με την συνοδεία μουσικής και τραγουδιών. Το θέμα της “Ατίθασης Τάξης” αποτυπώνεται σε μία μόνο λέξη: “Αντικατάσταση”. Ο αθώος μαθητής επιλέγει να τιμωρηθεί στη θέση του ένοχου. Ο δάσκαλος βρίσκει την ευκαιρία να μιλήσει στους μαθητές του για τη θυσία του Χριστού… Τα παιδιά της πιο ατίθασης τάξης, που ξέρουν μόνο πώς να πληγώνουν το ένα το άλλο, παίρνουν ένα πολύτιμο μάθημα ζωής και οι σκληρές καρδιές τους μαλακώνουν, καθώς για πρώτη φορά κατανοούν αληθινά την υπέροχη αγάπη του Χριστού. Το βαθύ χριστιανικό μήνυμα της “Ατίθασης Τάξης” σε συνδυασμό με την εκπληκτική μουσική επένδυση αλλά και, γενικότερα, την ποιότητα της συγκεκριμένης δουλειάς, καθιστούν το CD ένα υπέροχο δώρο για εσάς και τους αγαπημένους σας!
Τιμή: €10.00       (Ref: 19.038)

Είμαι μαζί σου CD
Χαρούλα Ηλία

"Κύριε τι λόγια να βρω να Σου πω; Είμαι μαζίΣου....και μου είναι αρκετό!!"Τι λόγια να βρούμε κι εμείς να πούμε γι' αυτό το CD. Μελωδικότατο, με ζωντανές εικόνες και ρυθμούς που δεν έχουμε συνηθίσει αλλά μας ξαφνιάζουν ευχάριστα. Αλλά και ο στίχος, ιδιαίτερα προσεγμένος, μεταδίδει ένα κλίμα οικειότητας και στοργικής αγάπης.Είναι η πρώτη δισκογραφική προσπάθεια της Χαρούλας που προσπαθεί να μας εισαγάγει σε μια νέα μορφή μουσικής επικοινωνίας με το Θεό.
Τιμή: €9.90       (Ref: LOGOS)

Ημερήσιο Εδάφιο

Αντί να λέτε: Αν ο Κύριος θελήσει, και ζήσουμε, θα κάνουμε τούτο ή εκείνο.

Ιακώβου 4:15

Καθημερινά αναγνώσματα

Τα πάντα μου για τη Δόξα Του