English Ελληνικά

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα του CLC στην Κύπρο


Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με την ιστορία των βιβλιοπωλείων CLC (Christian Literature Center - Κέντρο Χριστιανικής Λογοτεχνίας), οδηγίες πως να μας βρείτε και κατάλογο των βιβλίων όσο και άλλων προϊόντων που διατίθενται τώρα στο βιβλιοπωλείο. Επίσης διατίθεται μια συλλογή από διάφορα άλλα αντικείμενα.


Χριστουγεννιάτικη Έκθεση 2018

  • Στη Λευκωσία, Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, 11:30πμ - 6:00μμ, στην αίθουσα της Αγγλικανικής Εκκλησίας (St. Paul’s) Οδός Γρηγόρη Αυξεντίου,. Λήψη αφίσας.

  • Στη Λεμεσό, Σάββατο 10 Νοεμβρίου, 3:00 - 6:00μμ, στην αίθουσα της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας, Οδός Πλάτωνος 10α. Λήψη αφίσας.

  • Στη Πάφο, Σάββατο 17 Νοεμβρίου, 3:00 - 6:00μμ, στην αίθουσα Calvary Chapel, Οδός Γρίβα Διγενή 36.

  • Στη Λάρνακα, Σάββατο 24 Νοεμβρίου, 3:00 - 6:00μμ, στo χολ (hall) της Ελληνικής Ευαγγελικής Εκκλησίας, Οδός Γρηγόρη Αυξεντίου. Λήψη αφίσας.


Τελευταίες Προσθήκες

Αγία Γραφή - Πέργαμος - Δημοτική - μικρό μέγεθος - παραπομπές, Σκληρό εξώφυλλο

Nεοελληνική μεταφορά (Σπύρος Φίλος) με βάση τα θεία αρχέτυπα από τη γνωστή μετάφραση του Ορθοδόξου Αρχιμανδρίτη και καθηγητή του πανεπιστημίου Αθηνών Νεοφύτου Βάμβα. Με παραπομπές, πολλούς χάρτες της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης, και με ένα παράρτημα 36 έγχρωμων σελίδων, που περιέχει πολύτιμα βοηθήματα, με σχεδιαγράμματα και πίνακες. Διαστάσεις: 9,5 x 14,2 εκ.
Τιμή: €11.00       (Ref: 224)

Αγία Γραφή - Πέργαμος - Δημοτική - μικρό μέγεθος - παραπομπές - Με ευρετήριο - Σκληρό εξώφυλλο

Nεοελληνική μεταφορά (Σπύρος Φίλος) με βάση τα θεία αρχέτυπα από τη γνωστή μετάφραση του Ορθοδόξου Αρχιμανδρίτη και καθηγητή του πανεπιστημίου Αθηνών Νεοφύτου Βάμβα. Με παραπομπές, πολλούς χάρτες της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης, και με ένα παράρτημα 36 έγχρωμων σελίδων, που περιέχει πολύτιμα βοηθήματα, με σχεδιαγράμματα και πίνακες. Διαστάσεις: 9,5 x 14,2 εκ.
Τιμή: €13.00       (Ref: 225)

Ο Ιστορικός Ιησούς Χριστός
Γ. Α. Παπανικολάου

Ένα βιβλίο-δοκίμιο, γραμμένο με τρόπο σαφή, ευχάριστο και εύκολα κατανοητό, δίνει στοιχεία που όποιος θέλει να τα δει απροκατάληπτα, δεν μπορεί να μην τα δεχτεί σαν αδιάσειστα ως προς την ιστορικότητα του προσώπου του Ιησού. Ναι, ο Ιησούς Χριστός είναι αυτός, όπως Τον παρουσιάζουν οι ιστορικοί συγγραφείς Του. Γι’ αυτόν το λόγο, το βιβλίο αυτό πρέπει να διαβαστεί από όλους εκείνους που ενδιαφέρονται για την αλήθεια και δεν φοβούνται να βρεθούν αντιμέτωποι με τις τρανταχτές αποδείξεις της ανάστασης του Ιησού Χριστού. Ο τίτλος αυτός εκδίδεται για 6η φορά.
Τιμή: €8.50       (Ref: 10.1040)

Ειρήνη Με Τον Θεό
Billy Graham

“Η θύελλα μαινόταν. Η θάλασσα χτυπούσε τους βράχους με πελώρια ορμητικά κύματα. Οι αστραπές έλαμπαν, οι βροντές προκαλούσαν τον τρόμο και ο άνεμος φυσούσε. Αλλά το πουλάκι κοιμόταν μέσα στη σχισμή του βράχου με το κεφάλι του χωμένο ήσυχα κάτω από τη φτερούγα του, ολότελα ήρεμο! Αυτό θα πει ειρήνη, να μπορεί κανείς να κοιμάται μέσα στην καταιγίδα. Στο Χριστό έχουμε ανάπαυση και ειρήνη ενώ βρισκόμαστε μέσα στη σύγχυση, την αμηχανία και τα προβλήματα της ζωής. Η θύελλα μαίνεται, αλλά οι καρδιές μας αναπαύονται. Επιτέλους βρήκαμε την ειρήνη!”.
Τιμή: €13.90       (Ref: 10.017)

Μην Αγαπάτε τον Κόσμο
Nee Watchman

Άλλο ένα βιβλίο από τον στυλοβάτη της Χριστιανικής εκκλησίας στην Κίνα που δοκιμάστηκε για 20 χρόνια μέσα σε φυλακές και στρατόπεδα συγκέντρωσης.
Τιμή: €8.50  

Κάθομαι Περπατώ Στέκομαι
Watchman Nee

Η Χριστιανική ζωή συνίσταται στο κάθομαι με τον Χριστό, περπατώ δια του Χριστού και στέκομαι εν Χριστώ. Ξεκινάμε την πνευματική μας ζωή αναπαυόμενοι στο τελειωμένο έργο του Χριστού. Αυτή η ανάπαυση είναι η πηγή της δυνάμεώς μας για ένα σταθερό και αταλάντευτο περπάτημα στον κόσμο. Και μετά από ένα εξαντλητικό πόλεμο με τις δυνάμεις του σκότους βρισκόμαστε να στεκόμστε μαζί Του στο τέλος θριαμβευτές, κατέχοντες το έδαφος. Μια μελέτη της προς Εφεσίους επιστολής, βασισμένη σε τρεις λέξεις κλειδιά, οι οποίες περιγράφουν τη θέση του πιστού εν Χριστώ, τη ζωή του στον κόσμο και την στάση του στις μεθοδίες του σατανά.
Τιμή: €7.50  

Θεραπεία του Θεού για την Απόρριψη & Πως να Αντιμετωπίσεις την Απόρριψη
Derek Prince & Bob Sorge

Δύο Βιβλία σε ένα. Το πρώτο βιβλίο ασχολείται με την θεραπεία του Θεού για την απόρριψη και τα περιεχόμενά του είναι: 1. Η φύση της απόρριψης 2. Τα αίτια της απόρριψης 3. Η προδοσία και η ντροπή 4. Οι συνέπειες της απόρριψης 5. Η έσχατη απόρριψη 6. Πώς να χρησιμοποιήσεις φάρμακο 7. Η αποδοχή μέσα στον λαό του Θεού 8. Η αγάπη του Θεού. - Τα περιεχόμενα του δεύτερου βιβλίου είναι: 1. Απόρριψη: Η παγκόσμια νόσος 2. Ακόμη και ο Ιησούς Χριστός γνώρισε την απόρριψη 3. Απόρριψη - Το ειδικό εργαλείο του Θεού 4. Η πραγματική πηγή της θεραπείας είναι μια διαδικασία 5. Η δική σου πηγή αποδοχής - Ο Ιησούς, και τίποτε άλλο 6. Η παγίδα του επαίνου από τους ανθρώπους 7. Ο Ιησούς και ο ανθρώπινος έπαινος 8. Πως ο Δανιήλ χειρίστηκε τον ανθρώπινο έπαινο 9. Οι κρίσιμες επιπτώσεις της νίκης 10. Η δέσμευση του Θεού ότι θα μας βοηθήσει να υπερνικήσουμε 11. Πώς πρέπει να επαινώ τους άλλους ανθρώπους 12. Πώς να ανταποκρίνομαι όταν με επαινούν;
Τιμή: €13.50  

Ζώντας Στην Παρουσία Του Θεού
Brother Lawrence

Το βιβλίο του αδελφού Λώρενς “Ζώντας στην παρουσία του Θεού”, εδώ και 300 χρόνια είναι ένα από τα πιο διάσημα έργα της παγκόσμιας θρησκευτικής φιλοσοφίας. Εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1692, από τότε έτυχε τεράστιας διάδοσης σε ολόκληρο τον Xριστιανικό κόσμο και έχει συμβάλλει αποφασιστικά στην πνευματική πρόοδο αναρίθμητων πιστών. Στόχος του είναι να ενθαρρύνει τον αναγνώστη και να τον οδηγήσει σε μια σχέση συνεχούς κοινωνίας και χαράς με τον Θεό.
Τιμή: €5.50       (Ref: 9607831047)

Ημερήσιο Εδάφιο

Αν, όμως, δεν συγχωρήσετε στους ανθρώπους τα πταίσματά τους, ούτε ο Πατέρας σας θα συγχωρήσει σε σας τα πταίσματά σας.

Ματθαίος 6:15

Καθημερινά αναγνώσματα

Τα πάντα μου για τη Δόξα Του