English Ελληνικά

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα του CLC στην Κύπρο


Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με την ιστορία των βιβλιοπωλείων CLC (Christian Literature Center - Κέντρο Χριστιανικής Λογοτεχνίας), οδηγίες πως να μας βρείτε και κατάλογο των βιβλίων όσο και άλλων προϊόντων που διατίθενται τώρα στο βιβλιοπωλείο. Επίσης διατίθεται μια συλλογή από διάφορα άλλα αντικείμενα.


Τελευταίες Προσθήκες

Τα Παιδιά Ρωτούν Για… Την Εκκλησία Και Το Μέλλον
Ch. Fawcett & R.C. Newman

Το βιβλίο Τα παιδιά ρωτούν για… Την Εκκλησία Και Το Μέλλον μας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε τις συζητήσεις μιας τυπικής οικογένειας: Του μπαμπά, της μαμάς, της δεκάχρονης Μέγκαν, του οκτάχρονου Τοφ και της τετράχρονης Μπόμπι. Τα παιδιά ρωτούν σημαντικές ερωτήσεις που μπορούν να βοηθήσουν όλους μας, όπως… «Γιατί βάζουν τους ανθρώπους στο νερό στην εκκλησία;» ή «Γιατί κάνουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις;». Ανεξάρτητα αν πηγαίνετε συχνά ή περιστασιακά στην εκκλησία, θα βρείτε στις ερωτήσεις αυτές μια φρέσκια προοπτική στις βιβλικές αλήθειες που παιδιά από 4 μέχρι και 10 χρόνων θα μπορούν να καταλάβουν…
Τιμή: €6.00   €4.95        (Ref: 10.1144)


Συναισθήματα και Πώς Επηρεάζουν τη Ζωή μας
Δρ. Καβάκας Ανανίας

• Ποιος φταίει: Eμείς ή οι συνθήκες της ζωής για την άσχημη ψυχολογική μας κατάσταση; • Πώς μπορούν να εντοπιστούν οι αιτίες; • Yπάρχει λύση; Aν ναι, ποια είναι η πιο σωστή; Σ’ αυτό το βιβλίο αναλύονται οι βαθύτερες αιτίες που κρύβονται πίσω από πολλές συναισθηματικές και άλλες ψυχολογικές διαταραχές. Συγχρόνως χαράσσεται η γραμμή που μπορεί να οδηγήσει τον άνθρωπο στην ικανοποίηση και στην ολοκλήρωση της προσωπικότητάς του.
Τιμή: €7.95        (Ref: 10.116)


Πατρική Καρδιά του Θεού, Η
Floyd McClung

Πως είναι ο Θεός; Έχει χρόνο για μένα; Νοιάζεται και ασχολείται μαζί μου; Ένα κλασικό βιβλίο που έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους απαντώντας στα αγωνιώδη αυτά ερωτήματα. Η αποκάλυψη του Θεού σαν Πατέρα, τέλειου και αξιόπιστου πέρα από κάθε ανθρώπινο γονέα, είναι αυτή που φέρνει σε κάθε άνθρωπο θεραπεία και ελευθερία από βαθιές συναισθηματικές πληγές και φόβους.
Τιμή: €9.90        (Ref: 9607831330)


Νομικισμός Και Πνευματικότητα
Χάρης Ι. Νταγκουνάκης

Πώς πρέπει να λατρεύουμε τον Θεό; Όρθιοι ή καθιστοί; Πρέπει να ψάλλουμε μοντέρνους ύμνους ή μόνο παραδοσιακούς; Πρέπει να χρησιμοποιούμε μουσικά όργανα –και ποια– στις λατρευτικές συνάξεις της εκκλησίας; Πώς πρέπει να ντύνεται ο πραγματικός χριστιανός; Είναι σωστό να φοράνε παντελόνια οι γυναίκες; Πρέπει να βλέπουμε τηλεόραση ή να πηγαίνουμε σινεμά; Ποιοι είναι οι πνευματικοί χριστιανοί και ποιοι οι «κοσμικοί»; Τι είναι «φονταμενταλισμός» και ποια η σχέση του με το ευαγγέλιο; Με αυτά και άλλα ερωτήματα και διλήμματα καταπιάνεται το βιβλιαράκι που κρατάτε στα χέρια σας. Ζητήματα πρακτικά αλλά και θεωρητικά που μέχρι σήμερα προβληματίζουν, συγκλονίζουν και διχάζουν πολλές κοινότητες συνειδητών χριστιανών της πατρίδας μας και απαιτούν άμεσα αντιμετώπιση και βέβαια κάποια βιβλική διαχείριση. Με σεβασμό στο λόγο του Θεού και στη θρησκευτική συνείδηση των πιστών χριστιανών, το βιβλίο αυτό προσπαθεί να δώσει απαντήσεις και εξηγήσεις μέσα στο ευρύτερο πλαίσιο του τι είναι Νομικισμός και τι Πνευματικότητα…
Τιμή: €8.50        (Ref: 9789605101695)


Τα Πάντα μου για τη Δόξα Του
Oswald Chambers

Αυτή η συλλογή καθημερινών αναγνωσμάτων ασχολείται με κάθε άποψη της Χριστιανικής ζωής και υπηρεσίας και μας δίνει μια σαφή αντίληψη της αλήθειας του Θεού, όπως είναι μέσα στον Ιησού Χριστό, που μας παρακινεί να ζούμε απόλυτα και ολοκληρωτικά για τη δική Του δόξα. Αυτό το κλασικό βιβλίο δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά το 1927 και παρέμεινε έκτοτε σε συνεχή ζήτηση.
Τιμή: €12.00   €8.00        (Ref: 9968-8788-1-4)


Ημερήσιο Εδάφιο

Αποκρίθηκε ο Ιησούς: Σε διαβεβαιώνω απόλυτα, αν κάποιος δεν γεννηθεί από νερό και Πνεύμα, δεν μπορεί να μπει μέσα στη βασιλεία τού Θεού.

Ιωάννης 3:5

Καθημερινά αναγνώσματα

Τα πάντα μου για τη Δόξα Του