English Ελληνικά

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα του CLC στην Κύπρο


Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με την ιστορία των βιβλιοπωλείων CLC (Christian Literature Center - Κέντρο Χριστιανικής Λογοτεχνίας), οδηγίες πως να μας βρείτε και κατάλογο των βιβλίων όσο και άλλων προϊόντων που διατίθενται τώρα στο βιβλιοπωλείο. Επίσης διατίθεται μια συλλογή από διάφορα άλλα αντικείμενα.


Τελευταίες Προσθήκες

Καινή Διαθήκη Στη Δημοτική Σε CD - MP3

Με το παρόν CD (MP3) μπορείτε τώρα να ακούτε ολόκληρη την Καινή Διαθήκη στη δημοτική, όπου κι αν βρίσκεστε. Τα 27 βιβλία της χωρισμένα σε κεφάλαια, μαζί με μια σύντομη και περιεκτική εισαγωγή στο κάθε βιβλίο. Μπορεί καθένας μας να χαίρεται, ακούγοντας τον Λόγο τού Θεού στη σημερινή, απλή γλώσσα και να την καταλαβαίνει.
Τιμή: €3.50       (Ref: 20.00560)

Υπόθεση Ιησούς Χριστός
Lee Strobel

Η Έρευνα των αποδεικτικών στοιχείων για τον Ιησού Χριστό από έναν κορυφαίο δημοσιογράφο. Το βιβλίο που έφερε παγκόσμια αναστάτωση και κυκλοφορεί σε εκατομμύρια αντίτυπα. Ξαναγυρίζοντας στ’ αχνάρια του προσωπικού του πνευματικού οδοιπορικού από την αθεΐα στην πίστη, ο Lee Strobel, πρώην νομικός συντάκτης της εφημερίδας Chicago Tribune, υποβάλλει σε εξονυχιστικές ερωτήσεις μια δωδεκάδα ειδικούς με διδακτορικά πτυχία από Πανεπιστήμια όπως το Cambridge, Princeton και Brandeis, οι οποίοι είναι κορυφαίοι επιστήμονες στον τομέα τους. Ο Strobel τους αιφνιδιάζει με ερωτήσεις όπως: • «Πόσο αξιόπιστη είναι η Αγία Γραφή;» • «Υπάρχει απόδειξη για τον Ιησού Χριστό εκτός της Αγίας Γραφής;» και • «Υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι η Ανάσταση ήταν πραγματικό γεγονός;» Οι δύσκολες και καίριες ερωτήσεις που υποβάλλει ο Strobel κάνουν το αξιόλογο αυτό βιβλίο να διαβάζεται σαν συναρπαστικό μυθιστόρημα, απνευστί. Αλλά δεν είναι μυθιστόρημα. Είναι μια έρευνα που αιχμαλωτίζει: η έρευνα για την αλήθεια αναφορικά με το πιο σημαντικό πρόσωπο της ιστορίας, τον Ιησού Χριστό. Μία από τις πολλές γνώμες για το βιβλίο «Ο Lee Strobel θέτει τα ερωτήματα που θα έθετε ένας σκληροπυρηνικός σκεπτικιστής. Το βιβλίo του είναι τόσο καλό που το διάβαζα δυνατά στη γυναίκα μου τα βράδια μετά το δείπνο. Πρέπει να το διαβάσει ο κάθε αναζητητής ». Philip E. Johnson, Καθηγητής Νομικής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Berkeley
Τιμή: €24.00       (Ref: 207)

Ψυχική Τόνωση - Δεμένο

Καθημερινά αναγνώσματα, με βάση την Αγία Γραφή, που ενθαρρύνουν, στηρίζουν και βοηθούν τον αναγνώστη στα καθημερινά του προβλήματα και ανάγκες. Παράλληλα τον εμπλουτίζουν με τη βαθύτερη γνώση των Αγίων Γραφών, καθώς έχει μπροστά του μια βαθιά ανάλυση των αγιογραφικών αληθειών.
Τιμή: €15.00       (Ref: 73)

Οι Δύο σε Ένα - Χριστιανικός Γάμος
Joyce Huggett

Τι είναι ο γάμος; Ένα ρομαντικό όνειρο; Μια αποπνικτική φυλακή; Ούτε το ένα ούτε το άλλο λέει η Joyce Huggett. Το σχέδιο του Θεού είναι να γίνουν οι δύο ένα, και μέσα στον γάμο να πραγματοποιηθεί αυτό που λέγεται συντροφικότητα, αγάπη, ασφάλεια, ολοκλήρωση. Ένα πρακτικό βιβλίο που βοηθάει τους δύο να γίνουν ένα.
Τιμή: €11.00       (Ref: 125)

Τί Περιμένουμε
Mounce Robert H.

Ερμηνευτική Μελέτη στην Αποκάλυψη
Τιμή: €6.90       (Ref: 10.1041)

Πάτερ Ημών

Η υπέροχη εικονογράφηση και το εύκολο κείμενο που είναι απόσπασμα από "Το Ευαγγέλιο σε Απλή Γλώσσα" θα ενθουσιάσουν τα μικρά παιδιά.
Τιμή: €5.70       (Ref: 10.1061)

Σταυροδρόμια Ζωής
Marion Baldwin

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΓΓΙΞΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ - ΔΕΚΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΖΩΗΣ… Άνθρωποι στο δρόμο της αναζήτησης της αλήθειας, αλλά, και της απόγνωσης από τις αστοχίες της ζωής συνάντησαν Κάποιον που έφερε ριζική ανατροπή στην πορεία τους! Ιστορίες διαφορετικές, που περιγράφουν το θρίαμβο της ζωής με φανταστικές αλλα μόνιμες αλλαγές. Η απογοήτευση που έγινε ικανοποίηση και η αποτυχία που έγινε επιτυχία… -Η απρόσμενη ιστορία δύο εφήβων, που δε μιλάνε Αγγλικά και χάνονται στο σιδηροδρομικό σταθμό του Σικάγο. -Η συγκλονιστική διαδρομή μιας έφηβης που χάνει το δρόμο της και μπλέκεται στον κόσμο των ναρκωτικών. -Η δραματική ιστορία ενός μικρού κοριτσιού που το στέλνουν στην άλλη άκρη του κόσμου, μακριά από το σπίτι και την οικογένειά του, για μια καλύτερη ζωή. -Η κοπέλα που τολμάει να διαφέρει από όλους μέσα στην μικρή κοινότητα του νησιώτικου χωριού της και αγκαλιάζει την αλήθεια με κάθε κόστος. Μαρτυρίες ζωής που είναι καλύτερες κι από μυθιστορήματα… γιατί ο δημιουργός Θεός αλλάζει και σήμερα τις ζωές των ανθρώπων που θα θελήσουν να βιώσουν την απέραντη δύναμή Του.
Τιμή: €8.95       (Ref: 10.1105)

Μη Χαραμίζεις Τη Ζωή Σου
John Piper

Πώς να μη δώσεις τέλος στη ζωή σου. Θα σας πω τι είναι τραγωδία. Θα σας δείξω πώς να χαραμίσετε τη ζωή σας. Ας πάρουμε μια ιστορία από το τεύχος του Reader’s Digest του Φεβρουαρίου 1998, που λέει για ένα ζευγάρι το οποίο «αποφάσισε να συνταξιοδοτηθεί νωρίς, και πριν πέντε χρόνια, όταν αυτός ήταν 59 και εκείνη 51, έφυγαν από τα Βορειοανατολικά των ΗΠΑ όπου ήταν δουλειά τους. Τώρα ζουν στην Punta Gorda, στη Φλώριδα, όπου κάνουν κρουαζιέρες με το 9 μέτρων καΐκι τους, παίζουν σόφτμπολ και μαζεύουν κοχύλια». Όταν το πρωτοδιάβασα σκέφτηκα ότι ίσως να ήταν κάποια φάρσα. Ένα αστείο σχετικά με το Αμερικανικό Όνειρο. Δεν ήταν, όμως. Κατά κάποιο τραγικό τρόπο, αυτό ήταν το όνειρο: Φτάσε στο τέρμα της ζωής σου - της μιας και μοναδικής, πολύτιμης, δώρο Θεού ζωής σου - και ας είναι το τελευταίο μεγάλο έργο της ζωής σου, πριν έρθει η ώρα να απολογηθείς στον Δημιουργό σου, αυτό, το να παίζεις σόφτμπολ και να μαζεύεις κοχύλια. Φαντάσου τα ενώπιον του Χριστού τη μεγάλη ημέρα της Κρίσης: «Κοίτα, Κύριε. Δες τα κοχύλια μου». Αυτή, είναι τραγωδία. Και σήμερα οι άνθρωποι ξοδεύουν δισεκατομμύρια δολάρια για να σε πείσουν να ενστερνιστείς αυτό το τραγικό όνειρο. Με όλη μου τη δύναμη διαμαρτύρομαι και σε προειδοποιώ: Μη το δέχεσαι. Με χαραμίσεις τη ζωή σου.
Τιμή: €8.95       (Ref: 14.040)

Εφηβικές Ανησυχίες
McDowell Josh & Jones Bill

Υπάρχουν οι απαντήσεις που ψάχνεις! Υπάρχει η βοήθεια που χρειάζεσαι! Στο βιβλίο αυτό θα βρεις απαντήσεις σε 230 ερωτήσεις που απασχολούν κάθε έφηβο. - Πως μπορώ να τα βρω με τους γονείς μου; - Γιατί αισθάνομαι έτσι για τον εαυτό μου; - Πώς θα αντισταθώ στα ναρκωτικά που μου δίνουν οι φίλοι μου; - Πώς μπορώ να έχω περισσότερους φίλους; - Πώς θα τα πάω καλά με το άλλο φύλο; - Πώς θα ξεφύγω από τις ενοχές για τα λάθη μου; Σ΄αυτό το βιβλίο οι συγγραφείς απαντούν στις "εφηβικές" ερωτήσεις με ειλικρίνεια και χωρίς υπεκφυγές.
Τιμή: €9.50       (Ref: 10.151)

Προσευχόμενοι εν Πνεύματι
Arthur Wallis

Για όσους λαχταρούν νέα δύναμη και αποτελεσματικότητα στη ζωή τους, είναι απαραίτητη η ένθερμη, επίμονη και νικηφόρα προσευχή. Σ' αυτές τις μέρες χρειαζόμαστε όσο τίποτε άλλο, το Άγιο Πνεύμα που θα μας καθοδηγεί και θα μας εμπνέει στην προσευχή μας.
Τιμή: €6.50       (Ref: 9607831225)

Η Εκζήτηση του Θεού
A W Tozer

Ένα από τα σημαντικότερα Χριστιανικά βιβλία του 20ου αιώνα, γραμμένο κυριολεκτικά στα γόνατα από έναν μεγάλο άνθρωπο του Θεού για κάθε πραγματικό αναζητητή της αλήθειας και των ανώτερων πνευματκών εμπειριών.
Τιμή: €6.00       (Ref: 9607831195)

Πώς να Νηστεύεις με Επιτυχία
Prince Derek

Ερωτήσεις που απαντά αυτό το βιβλίο: Γιατί νηστεύω; Ποια τα οφέλη της Νηστείας; Ποια η σχέση μεταξύ Νηστείας και Προσευχής; Βλάπτει η Νηστεία την υγεία; Πόσο πρέπει να νηστεύω; Πώς πρέπει να τελειώνει η Νηστεία;
Τιμή: €3.50       (Ref: 9608550084)

Οι Επιποθούντες Τον Θεό
Tommy Tenney

Τι είναι ο “Επιποθών τον Θεό;”. Ο “επιποθών τον Θεό” είναι ένας άνθρωπος που το πάθος του για την παρουσία του Θεού τον ωθεί να επιδιώκει το αδύνατο με την ελπίδα ότι το ασύλληπτο μπορεί να τον συλλάβει. Ο “επιποθών τον Θεό” είναι ένας άνθρωπος που η πείνα του για τον Θεό ξεπερνά τις δυνατότητες της αντοχής του.
Τιμή: €12.50       (Ref: 9607831462)

Ο Θεός Μέσα στην Κόλαση
Ten Boom Corrie

Κατά τη διάρκεια του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, η Ολλανδέζα συγγραφέας οδηγήθηκε στη Γερμανία όπου πέρασε μήνες στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Ravensbruck. Μέσα στους διωγμούς, την πείνα τις κακουχίες, έλαμπε με μια χαρά και με μια δύναμη που έπαιρνε από τον Ύψιστο και που την συμμεριζόταν με τις συντρόφισες της μέσα στη δυστυχία τους. Κανείς δεν μπορεί να μην διαβάσει αυτές τις αναμνήσεις χωρίς να συγκλονιστεί.
Τιμή: €10.50       (Ref: 960783127x)

Νίκη Μέσα στην Έρημο
Bevere John

Αναρωτιέσαι μήπως έχεις χάσει τον Θεό ή μήπως τον έχεις δυσαρεστήσει με κάποιο τρόπο; Τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι, μπορεί απλά να είσαι στην έρημο! Μην παρεξηγήσεις μέσα σου τον σκοπό για τον οποίο υπάρχει η έρημος. Δεν είναι μια περίοδος στην οποία σε απορρίπτει ο Θεός, αλλά μια περίοδος στην οποία σε προετοιμάζει. Το θέλημα του Θεού είναι να έχεις νίκη μέσα στην έρημο. Αυτό είναι ένα βιβλίο που σε μαθαίνει πως να έχεις πνευματική αύξηση σε περιόδους ξηρασίας.
Τιμή: €13.50       (Ref: 9607831688)

Ζώντας Στην Παρουσία Του Θεού
Brother Lawrence

Το βιβλίο του αδελφού Λώρενς “Ζώντας στην παρουσία του Θεού”, εδώ και 300 χρόνια είναι ένα από τα πιο διάσημα έργα της παγκόσμιας θρησκευτικής φιλοσοφίας. Εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1692, από τότε έτυχε τεράστιας διάδοσης σε ολόκληρο τον Xριστιανικό κόσμο και έχει συμβάλλει αποφασιστικά στην πνευματική πρόοδο αναρίθμητων πιστών. Στόχος του είναι να ενθαρρύνει τον αναγνώστη και να τον οδηγήσει σε μια σχέση συνεχούς κοινωνίας και χαράς με τον Θεό.
Τιμή: €5.30       (Ref: 9607831047)

Απελευθέρωση του Πνεύματος
Nee Watchman

Το βιβλίο αυτό είναι μια συλλογή από προφορικά μηνύματα του Watchman Nee, στα οποία κυριαρχεί ένα βασικό μάθημα, που κάθε υπηρέτης του Θεού οφείλει να μάθει.
Τιμή: €8.50       (Ref: 9607831241)

Αγία Γραφή Βάμβας, δερματόδετη, παραπομπές, ευρετήριο, μαύρη

Η Αγία Γραφή σε μετάφραση του Αρχιμανδρίτη Ν. Βάμβα με παραπομπές και ευρετήριο. Έκδοση πολυτελείας σε κουτί. Δερματινο εξώφυλλο σε μαύρο ή μπορντώ δέρμα.
Τιμή: €42.00       (Ref: 057ΤΙ)

Ημερήσιο Εδάφιο

Ο δίκαιος θα ευφρανθεί στον Κύριο, και θα ελπίζει σ' αυτόν· και όλοι οι ευθείς στην καρδιά θα καυχώνται.

Ψαλμοί 64:10

Καθημερινά αναγνώσματα

Τα πάντα μου για τη Δόξα Του