English Ελληνικά

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα του CLC στην Κύπρο


Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με την ιστορία των βιβλιοπωλείων CLC (Christian Literature Center - Εκστρατεία Χριστιανικής Λογοτεχνίας), οδηγίες πως να μας βρείτε και κατάλογο των βιβλίων όσο και άλλων προϊόντων που διατίθενται τώρα στο βιβλιοπωλείο. Επίσης διατίθεται μια συλλογή από διάφορα άλλα αντικείμενα.


Τελευταίες Προσθήκες

Μπονχέφερ - Ο Θεολόγος Που Εναντιώθηκε Στον Χίτλερ
Έρικ Μεταξάς

Best seller των Times της Nέας Υόρκης Λονδίνο, 27 Ιουλίου 1945. Η ειρήνη είχε επιτέλους επιστρέψει στην Ευρώπη. Το διεστραμμένο πρόσωπο της ηπείρου, που είχε αρχίσει να γίνεται οικείο, είχε πλέον εκδιωχθεί. Είχαν ήδη περάσει δύο μήνες από τη λήξη του πολέμου. Ο αρχιναζί τύραννος πήρε ο ίδιος τη ζωή του στα χέρια του, αυτοκτονώντας σ’ ένα τσιμεντένιο καταφύγιο κάτω από τα ερείπια της πρωτεύουσάς του, και οι Σύμμαχοι ανακηρύχθηκαν νικητές. Eκείνη τη μέρα στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, στο Μπρόμπτον του Λονδίνου, λάμβανε χώρα μια τελετή μνήμης, ακατανόητη σε κάποιους. Για πολλούς άλλους, ήταν αηδιαστική και ενοχλητική, ιδιαίτερα για κείνους που είχαν χάσει αγαπημένα πρόσωπα στον πόλεμο. Η επιμνημόσυνη δέηση που τελούνταν εκείνη τη μέρα σε βρετανικό έδαφος και μεταδιδόταν από το BBC, ήταν για ένα Γερμανό που πέθανε τρεις μήνες νωρίτερα. Η είδηση του θανάτου του ξεπρόβαλε τόσο αργά μέσα από τον κουρνιαχτό του πολέμου, που μόλις πρόσφατα την πληροφορήθηκαν οι φίλοι και η οικογένειά του. Οι περισσότεροι εξ αυτών δεν ήξεραν τίποτα. Όμως εδώ στο Λονδίνο είχαν μαζευτεί εκείνοι οι λίγοι που γνώριζαν. Ο άνθρωπος που πέθανε ήταν αρραβωνιασμένος και επρόκειτο να παντρευτεί. Ήταν θεολόγος. Και εκτελέστηκε εξαιτίας του ρόλου του στη συνωμοσία για τη δολοφονία του Χίτλερ. Αυτή είναι η ιστορία του.
Τιμή: €16.00       (Ref: 14.197)

Όταν Ξεσπά Η Θύελλα
Μπέτη Χίντζογλου-Καβάκα

Η ζωή μάς επιφυλάσσει συχνά δυσάρεστε εξελίξεις, απρόσμενα και συσεπίλυτα προβλήματα, οδυνηρές καταστάσεις και αδιέξοδα. Το ερώτημα είναι: “Πως μπορούμε να διαχειριστούμε τέτοιες καταστάσεις ώστε να μη μας καταλάβουν;” Από τις σελίδες του βιβλίου αυτού, που είναι μια συλλογή προσωπικών εμπειριών – συχνά πολύ οδυνηρών – αλλά και επεμβάσεων του Θεού, μπορεί ο αναγνώστης να διαπιστώσει ότι υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστούν με ευεργετικά αποτελέσματα ακόμη και οι πιο δύσκολες ή επικίνδυνες καταστάσεις, όταν εμπιστευθούμε τη ζωή μας στα χέρια του Θεού.
Τιμή: €5.50       (Ref: 18.055)

Ρυάκια στην Έρημο
Chas. E Cowman

Καθημερινά αναγνώσματα
Τιμή: €15.00       (Ref: 10.1078)

Εφηβικές Ανησυχίες
McDowell Josh & Jones Bill

Υπάρχουν οι απαντήσεις που ψάχνεις! Υπάρχει η βοήθεια που χρειάζεσαι! Στο βιβλίο αυτό θα βρεις απαντήσεις σε 230 ερωτήσεις που απασχολούν κάθε έφηβο. - Πως μπορώ να τα βρω με τους γονείς μου; - Γιατί αισθάνομαι έτσι για τον εαυτό μου; - Πώς θα αντισταθώ στα ναρκωτικά που μου δίνουν οι φίλοι μου; - Πώς μπορώ να έχω περισσότερους φίλους; - Πώς θα τα πάω καλά με το άλλο φύλο; - Πώς θα ξεφύγω από τις ενοχές για τα λάθη μου; Σ΄αυτό το βιβλίο οι συγγραφείς απαντούν στις "εφηβικές" ερωτήσεις με ειλικρίνεια και χωρίς υπεκφυγές.
Τιμή: €9.50       (Ref: 10.151)

Ζωή Χωρίς Όρια
Νικ Βούισιτς

Η συναρπαστική ζωή ενός ανθρώπου χωρίς άκρα - ελπίδα και έμπνευση για μια αληθινή ζωή χωρίς όρια! Στο νέο βιβλίο των εκδόσεων “Εν πλω”, με τον τίτλο “ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ”, ο ΝΙΚ ΒΟΥΙΣΙΤΣ, που γεννήθηκε χωρίς άκρα, αφηγείται την προσωπική του ιστορία και τον αγώνα του να ζήσει μια αληθινά χαρούμενη ζωή. Tα τελευταία χρόνια, ο εκπληκτικός αυτός άνθρωπος έχει γίνει πολύ οικείος σε εκατομμύρια ανθρώπους, τόσο από τις ομιλίες του σε μεγάλα γήπεδα και θέατρα ανά τον κόσμο, όσο και απο τα videos που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Ήρθε η ώρα λοιπόν να τον γνωρίσουμε “από κοντά” και μέσα από τα κείμενά του! Ο Νικ στις σελίδες του βιβλίου του περιγράφει την προσωπική φιλοσοφία του για τη ζωή. Μιλά για τα προσωπικά σκαμπανεβάσματα στη ζωή του, την σκοτεινή περίοδο της απόγνωσης, όταν θεώρησε ως λύση την αυτοκτονία αλλά και τις μετέπειτα προοπτικές που ανοίχθηκαν μπροστά του. Εξιστορεί τα ταξίδια του και τις εμπειρίες που αποκόμισε από τις περιοδείες του ανά τον κόσμο, όπου εκατομμύρια άνθρωποι παίρνουν από την εμπνευσμένη αφήγησή του κουράγιο και δύναμη για να ξεπεράσουν τις δικές τους προκλήσεις. Αφηγείται τις παράλληλες ιστορίες ανθρώπων που γνώρισε ο ίδιος με αναπηρίες, αρρώστιες και δυσκολίες που τις πολέμησαν ή τις ξεπέρασαν. Αυτό το βιβλίο εξιστορεί το “αδύνατο” που τελικά γίνεται δυνατό. Δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλίο αυτοβελτίωσης. Είναι ένας ύμνος στην ελπίδα από έναν νικητή της ζωής. Και σίγουρα έχει πολλά να πει στην Ελλάδα της απόγνωσης και της κατάθλιψης… Ο ίδιος ο συγγραφέας αναφέρει στον πρόλογο του βιβλίου: «Νιώθουμε συχνά πως η ζωή είναι άδικη. Οι δύσκολες στιγμές και οι σκληρές συνθήκες πυροδοτούν συχνά μέσα μας την αυτοαμφισβήτηση και την απελπισία. Δεν πρέπει όμως να μας πάρει από κάτω. Αυτό είναι ένα μάθημα που πάσχιζα πολλά χρόνια για να μάθω. Εν τέλει τα κατάφερα, και μέσα από τις εμπειρίες μου, μπορώ να σε βοηθήσω να καταλάβεις ότι οι περισσότερες από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, μας παρέχουν ευκαιρίες να ανακαλύψουμε ποιο είναι το νόημα της ύπαρξής. Μπορεί να περάσεις δύσκολες στιγμές. Μπορεί να πέσεις και να νιώσεις ότι δεν έχεις τη δύναμη να σηκωθείς ξανά. Το ξέρω το συναίσθημα, φίλε. Όλοι το ξέρουμε. Η ζωή δεν είναι πάντοτε εύκολη, αλλά όταν υπερπηδούμε προκλήσεις, γινόμαστε δυνατότεροι και πιο ευγνώμονες για τις ευκαιρίες μας. Αυτό που πραγματικά μετράει, είναι οι ζωές που αγγίζεις στην πορεία και το πώς ολοκληρώνεις το ταξίδι σου».
Τιμή: €16.00       (Ref: 14.147)

Το Σκισμένο Πέπλο
Εσθήρ Γκιουλσάν

Ήταν τότε, από καθαρή απελπισία, που άρχισα να μιλάω στο θεό: “θέλω να πεθάνω”, είπα. “Δε θέλω να ζω άλλο…”. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, αλλά ένιωσα ότι η προσευχή μου γινόταν εισακουστή. Ήταν σαν να είχε αφαιρεθεί ένα πέπλο ανάμεσα σε μένα και μια πηγή ειρήνης. “Τι φρικτή αμαρτία έχω διαπράξει, για να με αναγκάζεις να ζω έτσι;”, έλεγα με λυγμούς. “Η μητέρα μου έφυγε μόλις γεννήθηκα, μετά με έκανες ανάπηρη, και τώρα πήρες τον πατέρα μου. Πες μου γιατί με τιμωρείς τόσο βαριά;”. Η σιωπή ήταν τόσο βαθιά και ήρεμη που άκουγα το χτύπο της καρδιάς μου. ”Δε θα σ’ αφήσω να πεθάνεις, θα σε κρατήσω στη ζωή”. Ήταν χαμηλή, απαλή φωνή σαν την ανάσα μιας αύρας που περνούσε από πάνω μου… ”Ποιος ο λόγος να με κρατάς στη ζωή;” απόρησα. “Είμαι ένα ράκος. Πήρες τον πατέρα μου και δε μου άφησες καμμία ελπίδα, τίποτα που να αξίζει να ζω”. Η φωνή ήρθε και πάλι, ζωηρή και χαμηλόφωνη: “Ποιος έδωσε μάτια στους τυφλούς, και ποιος έκανε καλά τους αρρώστους, και ποιος γιάτρεψε τους λεπρούς και ποιος ανάστησε τους νεκρούς; Είμαι ο Ιησούς, ο υιός της Μαρίας. Διάβασε για μένα στο Κοράνι, στη Σούρα Μαριάμ”… Δεν ξέρω πόσο διήρκησε αυτός ο διάλογος. Πέντε λεπτά; Μισή ώρα; Ξαφνικά ακούστηκε το κάλεσμα για την πρωινή προσευχή από το τζαμί και άνοιξα τα μάτια μου. Αργότερα σχεδόν έπεισα τον εαυτό μου ότι είχα ονειρευτεί… (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου) H Εσθήρ Γκιουλσάν από το Πακιστάν, χτυπημένη από τυφοειδή πυρετό και καθηλωμένη σε αναπηρικό καρότσι, επιζητά την ίαση. Μεγαλωμένη σε «ορθόδοξο» μουσουλμανικό περιβάλλον, με πατέρα θρησκευτικό ηγέτη του Ισλάμ και πλούσιο γαιοκτήμονα, επειδώκει να «γνωρίσει» τον προφήτη του Κορανίου που υπήρξε και θεραπευτής: Τον Ιησού! Η θεραπεία της θα έρθει, αλλά τη μεταστροφή της στο Χριστιανισμό θα συνοδεύσουν η δίωξη από το οικογενειακό περιβάλλον, οι απειλές για τη ζωή της και εμπειρίες στέρησης και θυσίας. Στο τέλος όμως πολλοί και πολλά θα αλλάξουν γύρω της… Η ιστορία της Εσθήρ Γκιουλσάν είναι όντως συγκλονιστική. Δείχνει ότι ο Θεός δίνει την ευκαιρία της αποκάλυψης του προσώπου Του σε όλους. Το βιβλίο θέτει πολλούς απο εμάς ενώπιον των ευθυνών μας σχετικά με την υπόθεση «πίστη». Αφυπνίζει συνειδήσεις, ακρωτηριάζει την «εύκολη» χριστιανική ζωή. Προβάλλει ένα παράδειγμα θυσίας, αλλά και αληθινής χαράς…
Τιμή: €11.50       (Ref: 9789609550437)

Το Πιο Αγαπημένο Μου Βιβλίο - Ιστορίες Από Την Αγία Γραφή

Το βιβλίο αυτό περιλαμβάνει 23 αγαπημένες ιστορίες από την Παλαιά όσο και από την Καινή Διαθήκη που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς αναγνώστες. Η ζωντανή εικονογράφηση και το εύκολο και ρυθμικό κείμενο θα κάνουν τα μικρά παιδιά να θέλουν να διαβάσουν και να ακούν την Αγία Γραφή ξανά και ξανά. Χοντρές σελίδες από χαρτόνι κατάλληλο για πολύ μικρά παιδιά.
Τιμή: €11.00       (Ref: 14.071)

Αγία Γραφή με αυτοκόλλητα

Βιβλίο και παιχνίδι μαζί, η Αγία Γραφή με επαναχρησιμοποιούμενα αυτοκόλλητα δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να έρθουν σε επαφή με γνωστές κι αγαπημένες ιστορίες από την Παλαιά και την Καινή Διαθήκη. Τα παιδιά επιλέγουν και κολλούν τα αυτοκόλλητα στις κατάλληλες θέσεις συμπληρώνοντας τις προτάσεις και ολοκληρώνοντας τις ιστορίες. Μ' αυτόν το διασκεδαστικό τρόπο προσεγγίζουν την Αγία Γραφή και προετοιμάζονται για τα πρώτα τους βήματα στην ανάγνωση.
Τιμή: €11.00       (Ref: 14.070)

Ευλογία ή Κατάρα
Prince Derek

Πως ν' αναγνωρίσετε μια κατάρα που ενεργεί στη ζωή σας και πως ν' απελευθερωθείτε από αυτήν, ώστε να ζήσετε με τις ευλογίες του Θεού. Ένα πρακτικό εγχειρίδιο που θα αλλάξει ριζικά τη ζωή σας.
Τιμή: €15.00  

Νίκη Μέσα στην Έρημο
Bevere John

Αναρωτιέσαι μήπως έχεις χάσει τον Θεό ή μήπως τον έχεις δυσαρεστήσει με κάποιο τρόπο; Τα πράγματα μπορεί να μην είναι έτσι, μπορεί απλά να είσαι στην έρημο! Μην παρεξηγήσεις μέσα σου τον σκοπό για τον οποίο υπάρχει η έρημος. Δεν είναι μια περίοδος στην οποία σε απορρίπτει ο Θεός, αλλά μια περίοδος στην οποία σε προετοιμάζει. Το θέλημα του Θεού είναι να έχεις νίκη μέσα στην έρημο. Αυτό είναι ένα βιβλίο που σε μαθαίνει πως να έχεις πνευματική αύξηση σε περιόδους ξηρασίας.
Τιμή: €13.50  

Πέντε Γλώσσες της Αγάπης, Οι
Chapman Gary

Ένα πολύ πρακτικό και χρήσιμο βιβλίο για τους τρόπους που μπορούμε να εκφράσουμε αγάπη μέσα στο γάμο, στην οικογένεια, στην εκκλησία και στην κοινωνία. Συνοδεύεται από περιεκτικό οδηγό μελέτης.
Τιμή: €16.50  

Από την Φυλακή στην Δοξολογία
Merlin Carothers

Το βιβλίο αυτό δεν αναφέρεται στη φυλακή με κάγκελα αλλά στη φυλακή που οι διάφορες καταστάσεις δημιουργούν στη ζωή μας, και τον τρόπο απελευθέρωσης από αυτήν. Διαβάζεται εύκολα κι ευχάριστα. Πολλοί άνθρωποι σε όλο τον κόσμο έχουν πει πως τους έχει βοηθήσει να αλλάξει η ζωή τους και να βρουν λύσεις στα προβλήματά τους. Έχει μεταφραστεί σε 35 γλώσσες!
Τιμή: €7.00  

Δύναμη στη Δοξολογία
Carothers Merlin R.

Το βιβλίο αυτό συγκεντρώνει θαύματα που συμβαίνουν απλά με την εφαρμογή των Βιβλικών αληθειών όπως: "τα πάντα συνεργούσι στο αγαθόν...ή Κατά πάντα ευχαριστείτε...ή θεωρήσετε χαρά όταν..." Όπως τα δυναμικά του Πνεύματος έτσι και η δοξολογία έχει μια εκρικτική ιδιότητα που όταν ελευθερωθεί στη ζωή του πιστού αναζωογονεί κάθε τι που αγγίζει.
Τιμή: €9.50  

Απελευθέρωση του Πνεύματος
Nee Watchman

Το βιβλίο αυτό είναι μια συλλογή από προφορικά μηνύματα του Watchman Nee, στα οποία κυριαρχεί ένα βασικό μάθημα, που κάθε υπηρέτης του Θεού οφείλει να μάθει.
Τιμή: €9.50  

Κοίτα και Βρες-Ιστορίες από τη Βίβλο - Χριστούγεννα

Στο Κοίτα και βρες ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΟ - Χριστούγεννα, τα μικρά παιδιά θα γνωρίσουν την ιστορία της γέννησης του Ιησού σε έναν κόσμο γεμάτο από λεπτομέρειες και χρώματα. Η ιστορία της γέννησης παρουσιάζεται με μια αφήγηση σε απλή γλώσσα και συνοδεύεται από ενδιαφέρουσες σκηνές που περιέχουν πολλούς χαρακτήρες, ζώα και αντικείμενα, ώστε τα παιδιά να τα αναζητήσουν στις μεγάλες αυτές εικόνες. Αντικείμενα-κλειδιά που πρέπει να αναζητήσουν βρίσκονται στο εσωτερικό της διπλωμένης σελίδας. Αυτές τις σελίδες τα παιδιά μπορούν να τις ανοίξουν και να ανακαλύψουν νέες ευχάριστες δραστηριότητες… Τα παιδιά μπορούν να μάθουν να συλλαβίζουν τις απλές λέξεις που έχουν επιλεγεί στις λίστες με τα αντικείμενα που θα αναζητήσουν. Αυτή η μοναδική Βίβλος με εικόνες προσφέρει διαφορετικές μορφές παιχνιδιού και γνώσης. Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών και πάνω. Μια πιστή διήγηση των κεφαλαίων 1 και 2 του Ευαγγελίου του Λουκά και του κεφαλαίου 2 του Ευαγγελίου του Ματθαίου, προσαρμοσμένη για παιδιά.
Τιμή: €10.50  

Πρώτη μου Βίβλος

Ένα βιβλίο με σελίδες από χαρτόνι, ωραίες εικόνες κι απλά λόγια για την πρώτη επαφή με την Αγία Γραφή. Ένα βιβλίο που οι γονείς θα το αγαπήσουν και θα το μοιραστούν με τα παιδιά τους, ένα βιβλίο που είναι μια πράξη αγάπης.
Τιμή: €10.95       (Ref: 9789602820841)

Ημερήσιο Εδάφιο

Για τον λόγο ότι, μέσα σ' αυτόν ζούμε και κινούμαστε και υπάρχομε· όπως και μερικοί από τους ποιητές σας είπαν: «Επειδή, και δικό του γένος είμαστε».

Πράξεις 17:28

Καθημερινά αναγνώσματα

Τα πάντα μου για τη Δόξα Του