English Ελληνικά

Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα του CLC στην Κύπρο


Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με την ιστορία των βιβλιοπωλείων CLC (Christian Literature Center - Εκστρατεία Χριστιανικής Λογοτεχνίας), οδηγίες πως να μας βρείτε και κατάλογο των βιβλίων όσο και άλλων προϊόντων που διατίθενται τώρα στο βιβλιοπωλείο. Επίσης διατίθεται μια συλλογή από διάφορα άλλα αντικείμενα.


Τελευταίες Προσθήκες

Μπονχέφερ - Ο Θεολόγος Που Εναντιώθηκε Στον Χίτλερ
Έρικ Μεταξάς

Best seller των Times της Nέας Υόρκης Λονδίνο, 27 Ιουλίου 1945. Η ειρήνη είχε επιτέλους επιστρέψει στην Ευρώπη. Το διεστραμμένο πρόσωπο της ηπείρου, που είχε αρχίσει να γίνεται οικείο, είχε πλέον εκδιωχθεί. Είχαν ήδη περάσει δύο μήνες από τη λήξη του πολέμου. Ο αρχιναζί τύραννος πήρε ο ίδιος τη ζωή του στα χέρια του, αυτοκτονώντας σ’ ένα τσιμεντένιο καταφύγιο κάτω από τα ερείπια της πρωτεύουσάς του, και οι Σύμμαχοι ανακηρύχθηκαν νικητές. Eκείνη τη μέρα στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, στο Μπρόμπτον του Λονδίνου, λάμβανε χώρα μια τελετή μνήμης, ακατανόητη σε κάποιους. Για πολλούς άλλους, ήταν αηδιαστική και ενοχλητική, ιδιαίτερα για κείνους που είχαν χάσει αγαπημένα πρόσωπα στον πόλεμο. Η επιμνημόσυνη δέηση που τελούνταν εκείνη τη μέρα σε βρετανικό έδαφος και μεταδιδόταν από το BBC, ήταν για ένα Γερμανό που πέθανε τρεις μήνες νωρίτερα. Η είδηση του θανάτου του ξεπρόβαλε τόσο αργά μέσα από τον κουρνιαχτό του πολέμου, που μόλις πρόσφατα την πληροφορήθηκαν οι φίλοι και η οικογένειά του. Οι περισσότεροι εξ αυτών δεν ήξεραν τίποτα. Όμως εδώ στο Λονδίνο είχαν μαζευτεί εκείνοι οι λίγοι που γνώριζαν. Ο άνθρωπος που πέθανε ήταν αρραβωνιασμένος και επρόκειτο να παντρευτεί. Ήταν θεολόγος. Και εκτελέστηκε εξαιτίας του ρόλου του στη συνωμοσία για τη δολοφονία του Χίτλερ. Αυτή είναι η ιστορία του.
Τιμή: €16.00       (Ref: 14.197)

Όταν Ξεσπά Η Θύελλα
Μπέτη Χίντζογλου-Καβάκα

Η ζωή μάς επιφυλάσσει συχνά δυσάρεστε εξελίξεις, απρόσμενα και συσεπίλυτα προβλήματα, οδυνηρές καταστάσεις και αδιέξοδα. Το ερώτημα είναι: “Πως μπορούμε να διαχειριστούμε τέτοιες καταστάσεις ώστε να μη μας καταλάβουν;” Από τις σελίδες του βιβλίου αυτού, που είναι μια συλλογή προσωπικών εμπειριών – συχνά πολύ οδυνηρών – αλλά και επεμβάσεων του Θεού, μπορεί ο αναγνώστης να διαπιστώσει ότι υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστούν με ευεργετικά αποτελέσματα ακόμη και οι πιο δύσκολες ή επικίνδυνες καταστάσεις, όταν εμπιστευθούμε τη ζωή μας στα χέρια του Θεού.
Τιμή: €5.50       (Ref: 18.055)

Ρυάκια στην Έρημο
Chas. E Cowman

Καθημερινά αναγνώσματα
Τιμή: €15.00       (Ref: 10.1078)

Εφηβικές Ανησυχίες
McDowell Josh & Jones Bill

Υπάρχουν οι απαντήσεις που ψάχνεις! Υπάρχει η βοήθεια που χρειάζεσαι! Στο βιβλίο αυτό θα βρεις απαντήσεις σε 230 ερωτήσεις που απασχολούν κάθε έφηβο. - Πως μπορώ να τα βρω με τους γονείς μου; - Γιατί αισθάνομαι έτσι για τον εαυτό μου; - Πώς θα αντισταθώ στα ναρκωτικά που μου δίνουν οι φίλοι μου; - Πώς μπορώ να έχω περισσότερους φίλους; - Πώς θα τα πάω καλά με το άλλο φύλο; - Πώς θα ξεφύγω από τις ενοχές για τα λάθη μου; Σ΄αυτό το βιβλίο οι συγγραφείς απαντούν στις "εφηβικές" ερωτήσεις με ειλικρίνεια και χωρίς υπεκφυγές.
Τιμή: €9.50       (Ref: 10.151)

Ζωή Χωρίς Όρια
Νικ Βούισιτς

Η συναρπαστική ζωή ενός ανθρώπου χωρίς άκρα - ελπίδα και έμπνευση για μια αληθινή ζωή χωρίς όρια! Στο νέο βιβλίο των εκδόσεων “Εν πλω”, με τον τίτλο “ΖΩΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ”, ο ΝΙΚ ΒΟΥΙΣΙΤΣ, που γεννήθηκε χωρίς άκρα, αφηγείται την προσωπική του ιστορία και τον αγώνα του να ζήσει μια αληθινά χαρούμενη ζωή. Tα τελευταία χρόνια, ο εκπληκτικός αυτός άνθρωπος έχει γίνει πολύ οικείος σε εκατομμύρια ανθρώπους, τόσο από τις ομιλίες του σε μεγάλα γήπεδα και θέατρα ανά τον κόσμο, όσο και απο τα videos που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Ήρθε η ώρα λοιπόν να τον γνωρίσουμε “από κοντά” και μέσα από τα κείμενά του! Ο Νικ στις σελίδες του βιβλίου του περιγράφει την προσωπική φιλοσοφία του για τη ζωή. Μιλά για τα προσωπικά σκαμπανεβάσματα στη ζωή του, την σκοτεινή περίοδο της απόγνωσης, όταν θεώρησε ως λύση την αυτοκτονία αλλά και τις μετέπειτα προοπτικές που ανοίχθηκαν μπροστά του. Εξιστορεί τα ταξίδια του και τις εμπειρίες που αποκόμισε από τις περιοδείες του ανά τον κόσμο, όπου εκατομμύρια άνθρωποι παίρνουν από την εμπνευσμένη αφήγησή του κουράγιο και δύναμη για να ξεπεράσουν τις δικές τους προκλήσεις. Αφηγείται τις παράλληλες ιστορίες ανθρώπων που γνώρισε ο ίδιος με αναπηρίες, αρρώστιες και δυσκολίες που τις πολέμησαν ή τις ξεπέρασαν. Αυτό το βιβλίο εξιστορεί το “αδύνατο” που τελικά γίνεται δυνατό. Δεν είναι ένα συνηθισμένο βιβλίο αυτοβελτίωσης. Είναι ένας ύμνος στην ελπίδα από έναν νικητή της ζωής. Και σίγουρα έχει πολλά να πει στην Ελλάδα της απόγνωσης και της κατάθλιψης… Ο ίδιος ο συγγραφέας αναφέρει στον πρόλογο του βιβλίου: «Νιώθουμε συχνά πως η ζωή είναι άδικη. Οι δύσκολες στιγμές και οι σκληρές συνθήκες πυροδοτούν συχνά μέσα μας την αυτοαμφισβήτηση και την απελπισία. Δεν πρέπει όμως να μας πάρει από κάτω. Αυτό είναι ένα μάθημα που πάσχιζα πολλά χρόνια για να μάθω. Εν τέλει τα κατάφερα, και μέσα από τις εμπειρίες μου, μπορώ να σε βοηθήσω να καταλάβεις ότι οι περισσότερες από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, μας παρέχουν ευκαιρίες να ανακαλύψουμε ποιο είναι το νόημα της ύπαρξής. Μπορεί να περάσεις δύσκολες στιγμές. Μπορεί να πέσεις και να νιώσεις ότι δεν έχεις τη δύναμη να σηκωθείς ξανά. Το ξέρω το συναίσθημα, φίλε. Όλοι το ξέρουμε. Η ζωή δεν είναι πάντοτε εύκολη, αλλά όταν υπερπηδούμε προκλήσεις, γινόμαστε δυνατότεροι και πιο ευγνώμονες για τις ευκαιρίες μας. Αυτό που πραγματικά μετράει, είναι οι ζωές που αγγίζεις στην πορεία και το πώς ολοκληρώνεις το ταξίδι σου».
Τιμή: €16.00       (Ref: 14.147)

Ημερήσιο Εδάφιο

Αποκρίθηκε ο Ιησούς: Σε διαβεβαιώνω απόλυτα, αν κάποιος δεν γεννηθεί από νερό και Πνεύμα, δεν μπορεί να μπει μέσα στη βασιλεία τού Θεού.

Ιωάννης 3:5

Καθημερινά αναγνώσματα

Τα πάντα μου για τη Δόξα Του