ΠΡΟΛΟΓΟΣΑυτά τα καθημερινά αναγνώσματα έχουν επιλεγεί από διάφορες πηγές, κυρίως από τις διαλέξεις που δόθηκαν στο Κολέγιο Βιβλικής Εκπαίδευσης, στο Clapham, κατά την περίοδο 1911-1915, και στη συνέχεια, από ομιλίες που γίνονταν κάθε βράδυ στις εγκαταστάσεις του YMCA, Zeitoun, Αίγυπτος, κατά την περίοδο, από Οκτώβριο 1915 μέχρι Νοέμβριο 1917. Τον Νοέμβριο του 1917, ο σύζυγός μου πέρασε στην παρουσία του Θεού. Έκτοτε, πολλές από τις ομιλίες εκδόθηκαν σε μορφή βιβλίου, και άλλες από τις οποίες έχουν επιλεγεί αυτά τα αναγνώσματα θα εκδοθούν μελλοντικά.


Ένα μεγάλο μέρος των αναγνωσμάτων επιλέγηκε από τις ομιλίες που γίνονταν κατά την ώρα της λατρείας και περισυλλογής στο Κολέγιο - μια ώρα που, για πολλούς από τους φοιτητές, άφησε την σφραγίδα της στη ζωή τους με τον Θεό.


«Οι άνθρωποι ανατρέχουν ξανά και ξανά σε κείνους που κατανόησαν βαθιά το πνευματικό μυστικό, των οποίων η ζωή ήταν κρυμμένη μαζί με τον Χριστό μέσα στον Θεό. Αυτοί είναι της πρωταρχικής θρησκείας, που κρέμονταν από τα καρφιά του σταυρού» (Robert Murray McCheyne).


Είναι επειδή πιστεύουμε ότι ο πρωτουργός των αναγνωσμάτων είναι κάποιος στη διδασκαλία του οποίου θα ανατρέχουν οι άνθρωποι, που ετοιμάστηκε αυτό το βιβλίο, και αποστέλλεται με την προσευχή ότι μέρα με τη μέρα τα μηνύματά του θα συνεχίζουν να φέρνουν την αναζωογονητική ζωή και έμπνευση του Αγίου Πνεύματος.


Biddy Chambers 1927